Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Hát ez most lehet amatőr kérdésnek tűnik, de bállítottál egy gombot amit játk közben megnyomva aktiválódik a mikrofon?
egyébként: senkit sem érdekel a másik hangszíne, ha a 13 éves hang mellé nem 13 éves attitűd társul akkor nincs gáz. Hang nélkül pedig ezt a játékot nem lehet játszani!
megint más: tegnap este meglett az ak skill ami amúgy tök lényegtelen, mert szerintem nincs összhangban a tudásommal, csak ezt már sokkal jobb minden meccs után bámulni, mint a véget nem érő csillagok sorát
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Értem, de még mindig elég sok minden okozhatja így. Integrált a hangkártya vagy dedikált? Capture mode-ot próbáltad már állítani? Esetleg lehet működik, csak kellene neki adni egy kis boost-ot. Hirtelen ezekre tudok gondolni.
Amúgy még sose próbáltam a CS-s hangot, inkább TS-en szoktunk összegyűlni. Egyszerűen csak azon okokból, hogy sok az irritáló ember vagy hang. Emlékszem, mikor még Crysis 2-t kezdtem el játszani, akkor mindig volt pár troll a szerveren és ordibáltak, nyávogtak, üvöltöztek, ami teljesen elvette a játékélményt. Akkor döntöttem úgy, hogy VOIP always OFF.
-
betegphiu
senior tag
Kedves játszótársak.
Csodálatos sztíméktől kaptam egy 1 hetes bannt,mert nem értem vissza kékhalál miatt a versengőbe..( )
Kaptam addig kölcsibe egy másik steam accot,vegyen fel akinek eddig is megvoltam,de más is felvehet !Elvileg : mr_rogers99 vagy Betegphiu
üdv.
-
betegphiu
senior tag
Továbbá szeretnék kérni egy kis segítséget.
Adott a gépemben 2 db vinyó. C és D.
C -n van a rendszer,viszont van D-n is egy rendszer,amit sehogy nem tok eltávolítani.
Úgy gondolom a 2 rendszer összeakadásai okozhatják a rendszeres kékhaláljaimat...előre is köszi
-
Xero
nagyúr
válasz betegphiu #3460 üzenetére
Elég a másodlagos lemezen lévő rendszer dolgait nullázni és az MBR-t kigyomlálni.
Ha UEFI-s lapod van, akkor azt sem árt editálni.Beteges dolog a Windows na...
Én amúgy tegnap égtem ki nagyon. Toltunk pár IRC war-t, de nagyon szerencsétlen servereken, az utolsóról ki is léptünk a fenébe, mert csak lagoltunk mint a bolond.
Utána volt pár matchmakinges, ahol már végképp nem adta. Hárman mentünk két random emberrel, de nem elég, hogy nem tudtam semmit sem lőni, azok a szerencsétlenek képtelenek voltak a helyükön maradni és tartani a plantot.
A vége az lett, hogy társ lesebezett egyet spawn-nál, amiért csak a szája járt, de normálisan taktikázni nem tudott, nálam meg betelt a pohár és kapott egy glock hs-t. Kaptam is 30 percet, szóval zártam be az egészet a picsába.
Még gondolkozom, hogy ma nekiálljak-e játszani!?
[ Szerkesztve ]
-
Jim-Y
veterán
Amugy hogyhogy a hs-ert kaptal kitiltast? Azert kerdem mert velunk is volt olyan hogy 2 random emberrel voltunk az elso par korben rosszul ment a jatek igy az egyik total megbolondult es spawnon lesebzett engem en meg cserebe visszalottem a labara. Gondoltam akkor ennyibol letudtuk.. erre meglott meg parszor en meg tok ideges lettem es lelottem. Utana kickeltuk es megnyertuk a meccset de a lenyeg hogy en nem kaptam semmit az ownkillert max figyelmeztetest. Szv te hogy kaptal tiltast?
-
Andris837
senior tag
Xero: IRC-s warra mennék, ha lesz kedved ma játszani...
iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
pr1mzejEE
addikt
Sajnos csak 2-3 hetente tudok játszani, de most végre ki jött a lépés és végre nem team 1, hanem srv 1 voltam minden tekintetben.
Egyébként jól sejtem, hogy a 126 fps a legjobb érték? Így egész sok mindent bead. Persze most ilyen 60-40%-ban awp-vel mentem, mert tunkolni nem tudok annyira, de ezzel az értékkel egész jól megy.
Amúgy tőlünk kilépett 4-1-nél (mi vezettünk) egy srác (1 hetes pihenővel megkoronázva ezt a döntését), de így is sikerült lehozni. Annyira rosszak sem voltak igazából, voltak egész szép lövéseik.
De mindegy, ezen a szinten még elég jól megy.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Mate
nagyúr
*aszom már megint. Versenybe vagyok egy klánnal, 0 csapatmunkájuk van és egyiknek 700-as pingje...
-
Arkennys
addikt
édes kis pillanatok. Kb ugyanez a forgatókönyvem volt mikor ma egy meccs erejéig kikapcsolódtam. Azóta néha ránézek csak steamre, és kártyákat potyogtatok ki játékokból.
Hja a poén ott az volt, egy klánból voltak rajtam kívül mind csapatban. Erre elkezdtek egymás ellen szavazásokat indítani. Mondom wtf
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
PofaJenö
senior tag
Hali
kérdeznék ha megveszel egy bravó ládát te választasz fegyót belőle vagy amit ad ?Lumia 820 --> Huawei P9 lite --> Samsung Galaxy S 9 --> Sony Xperia 5II --> Samsung Galaxy S 10e. --> Samsung Galaxy S 22.
-
Mate
nagyúr
Mitől függ, hogy látom valakinek a rangját vagy sem?
-
Jim-Y
veterán
Most gondolj bele, simán elképzelhető lenne olyan eset, hogy valakit csak azért kickelnének, mert a többiekhez képest alacsonyabb a rangja. Pl van egy silver elite, mellette 3 ak-s barát, ha látnák már az elején, hogy milyen rangja van, a végén még kickelnék már az elején, mert, hogy biztos balfék..
-
Jim-Y
veterán
Én sokszor tapasztaltam az ellenkezőjét, sokszor volt olyan, hogy olyan béna volt az egyik csapattárs, hogy a többiek kickelték, utána egyrészt maga a bot is sokkal jobb volt, másrészt a bot felett át lehet venni az irányítást szerencsés esetben, már csak emiatt is sokszor jobb egy bot, mint egy noob a csapatban
Ennek a tükörképe is igaz, ha az ellenfélnél van bot, az nem feltétlen jobb, mintha egy nagyon béna lenne náluk
[ Szerkesztve ]
-
Slystyle
őstag
Pár jobb clutch kör egy videóban általam.
Valaki nézte ma a Na'Vi (2010-es line-up) vs. fnatic (2009-es line-up) showcase stream-et? Elég izgalmas volt, többsége 1.6-os meccs volt és csak egyetlen GO-s meccset játszották. Úgy néz ki elkapta a régi csapatokat a nosztalgia.
-
Mate
nagyúr
Amikor tudom nézni a barátomat verseny közben, az gondolom csúsztatva van picit, nem?
Azért *ebaszna, ha realtime lehetne nézni a meccset
Most épp nézem Arkennys meccsét. Csóri... Nem tudom milyen rangúak a társai, de gyalázat. 2 mintha élete első körét nyomná...
[ Szerkesztve ]
-
Mate
nagyúr
Nagyon jól indult. Ígéretesnek tűnt a dolog. Első 4 körben szar voltam, ennek ellenére nyerték. Majd 2 klántag megőrült. Minden körben villanóval indítottak a pofánkba, ablakokat lődöztek, egymást lőtték stb.
Az volt a mázlink, hogy felidegesítettek, de nem rajtuk vezettem le
-
Xero
nagyúr
-
Jim-Y
veterán
Sziasztok
Két kérdésem lenne:
- hogyan lehet tesztszerverre bemenni, ahol egyedül vagyok, és én vagyok az admin?
- hogyan lehet a tesztszerveren töltény-követést beállítani, tudjátok amikor a kilőtt lőszereket piros pöttyel jelzi, videókon lehet látni ilyet.Üdv
-
pr1mzejEE
addikt
Köszönöm a felkérést, de nem voltam gépnél és sajnos (ma) már nem is leszek. Jó játékot!
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Mate
nagyúr
Mióta írom, hogy mikor mit dob a játék a heti 6 és a napi max. kettő is megcáfolódott.
-
-
hungary18
újonc
Sziasztok.... Gondolom első,gondolatotok hogy hülye noob hülye kérdései de nem tudom hogy mik ezek a tárgyak és milyen értékbe lehet eladni vagy hogyan.Nagyon megköszöném ha valki nagyon vágja ezeket a dolgokat vagy elmagyarázná......Köszi előre is...
-
Mate
nagyúr
válasz hungary18 #3499 üzenetére
Jaj, már megint egy Hülye noob hülye kérdése....
Ahogy játszol dobál tárgyakat.
2 tárgy van.
1. Láda.
Ebből jelenleg 3 fajta van, de folyamatosan fog bűvülni
1. szériás: Értéke 0
2. szériás: Értéke 0
3. szériás: Értéke kb. 0,9€2. Fegyverskinek.
Ebből 4 kategória van, ritkaság szerint. Az árak a 0-tól a 40€-ig bezárólag.
Steam-en van közösségi piac. Ott lehet eladni a tárgyakat, de minden tárgy más értékű, így pontos összeget nehéz lenne most mondani.
Van egy 3. tárgy is, amit csak venni lehet.
Ez a kulcs. A kulccsal lehet kinyitni a ládákat, amikben véletlenszerűen van valamilyen fegyver.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest