- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
darál0w
Jómunkásember
semmit nem változik a helyzet, ha belövöm a multicoret....marad 1. mag 100on, többi 10-30on...dejo....
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
enginev3.0 #11189 üzenetére
az oké, de nálam miért nem akarja használni?
eddig el volt osztva a magokon...mind vhol 50% környékén mozgott...mostmeg 1. 100on a többi meg 10-30 között...multicore kipipálva játékon belül.
-
enginev3.0
félisten
Egyébként inkább vicces lett az új css mint jó, ez a ssshuuttty hang xD kész...
de hogy lefekszik az ember hihetetlen irritáló, megölöd vissza pattan egy másik helyre és lefekszik, meg laggos az egész szóval lenne mit javítani reméljük hogy javítják is
-
kovsol
titán
előbb mentem egyet easy botok ellen és jön velem szembe kettő és kajak két pontos fejlövés után is lazán lövöldöztek rám, de ők is vagy egy tárral elküldtek meg én is azt senki nem halt meg, na jó féle hitbox lett tényleg
-
darál0w
Jómunkásember
na mondom játszom kicsit...és mi fogad?!
ez már nem az a játék amit megszerettem...leeht, h majd megszokom...majd kiderül...ami azonban zavar : a CPUm első magja 100on teker a többi meg 10% környékén...ez mitől van? eddig nem így működödtt...
a rozsaszín célkeresztem is eltűnt
jah meg a HUD is visszaállt alapra...ezekre van megoldás? -
stigma
addikt
Hi.Olyan problémám lenne hogy eddig CEVO gui-val játszottam, és most nem enged fel sehova sem.Leírom nem cheateek semmi, mivel eredeti de a config bemásolása után egyik szerverre sem tudok csatlakozni mert ezt írja ki:
maxplayers set to 32
Steam config directory: c:\program files\valve\steam\steamapps\rool86\counter-strike source\platform\config
Unknown command "cl_thirdperson"
Can't use cheat cvar cam_snapto in multiplayer, unless the server has sv_cheats set to 1.
.....Namár most újra feltettem mindent , szűz win 7 + szűz source és gui nélkül is ugyan ezeket írja ki.Valami segítséget kérhetnék mit hogy írjak a config.cfg-ben?THX
-
P00By
nagyúr
Eddig is érdekes volt a hitbox, hát még most!
-
nike_
addikt
ez mi lehet?
Steam.exe (main exception): Cannot open blob archive file: CMultiFieldBlob (mem-mapped file): Failed to open file.
ha saját játékokból nyitom meg, akkor meg azt írja, hogy ez a játék jelenleg nem elérhető, próbáld meg máskor.
-
KrAt
veterán
Valaki (ha ráér) mutasson már pár képet plz erről az új cséről meg az új fícsőrökről, elképzelni se tudom..
-
moongoose
őstag
ha valaki tud consol parancsokat az új update-hoz az ne tartsa magában.
gondolok itt a sok szar újdonság kiszedésére.
nem akarom látni az ellenfélnek a kinagyított képét amint leszedett.
a kib@szott suttyogást, de állandóan.
olyan mint amikor elcsúszik a csiga a saját taknyán.tehát ha van remény, hogy valamelyest visszaváltoztassam a játékot, akkor azt megtenném.
-
mobbo
senior tag
nagyon lagzik a game
szerver szinten
hitboxok néha belecsúsznak a földbe, fejlövés ilyenkor nincs, reconnect után megjavul
vicces -
Isten88
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy CSS-hez mennyibe kerül (legolcsóbban) egy CSS account (értelemszerűen steames) és hol.
Köszönöm a segítséget! -
g50v
csendes tag
Amúgy sztem nem lesz olyan rosz az új cs.
Persze még bugos meg minden de biztos vagyok benne hogy 1-2 hét (max 1 hónapon) belül kijavítják őket. Nem tetszik az öcsivmentek... hát akkor ne nézdd!! pubon nem zavaró, waron meg már van olyan war cfg ami kiveszi a csillagokat meg az öcsivmenteket.
Az elején még tényleg zavaró hogy 1-2 ctnek t skinje van (fordítva is). Állva marad a hulla stb. ,de ezek ki lesznek javítva. Nekem az egyetlen bajom az hogy régi demók nem jók és egy kicsit laggol az egész (nem az összes csak a legtöbb szerón) nemtom lehet hogy a 66tickrate az oka vagy az update, ja plusz a egy kicsit más a hitbox (ami pontosabb lett).
Nem értem miért sír sok ember amikor icl6-t is simán lenyomták a srácok. -
g50v
csendes tag
Hali!
Én a lefekfős problémára ezt találtam:
cl_ragdoll_physics_enable "1"
violence_ablood "1"
violence_agibs "1"
violence_hblood "1"
violence_hgibs "1"
Egyszerűen ctrl+cvel:
cl_ragdoll_physics_enable 1; violence_ablood 1; violence_agibs 1; violence_hblood 1; violence_hgibs 1Remélem ez segít
-
kAmiii!
csendes tag
az öcsívmentek nemrosszak, az igaz, de minden mást elb***tak benne..
nagyon nem lenne vele bajom, csak ez a tarkónlefekvős téma engem nagyon zavar.. direkt azé szerettem bele ebbe a játékba, me h milyen életszerűen feküdnek el azok, akiket lelőnek..
de most.. még ez az örömöm se lehet meg.. -
Zolás
addikt
válasz
enginev3.0 #11160 üzenetére
Meglátod semmennyire nem leszel lekes
Ekkora bugos szart még nem láttam. Mintha valami béta lenne -
enginev3.0
félisten
Végre itthon, most telepítem újra a csst így már is jó lesz nálunk is az új css-seknek a szerver és most tölti a steamem nekem is, már nagyon kíváncsi vagyok, milyen "lesz"
-
zH.
senior tag
-
nike_
addikt
pluginok se működnek, semmi... zBlockot raktam volna fel a szerveremre, nem jó.
-
P00By
nagyúr
Srácok én állítgattam 1000 éve a konzolt, vagy csak más lett a parancs a célkereszt fixálásra?
-
kAmiii!
csendes tag
válasz
ferminator7 #11146 üzenetére
ehh.. azzal nekem nincs bajom.
Am. nem lehet csinálni ezzel semmit se? h ne igy feküdjön el a gyerek?
Mer nagyon idegesít igy az egész.. :S -
kAmiii!
csendes tag
Szevasztok!
Bocsi srácok, ha hülyeséget kérdezek, de azt, h a csávó igy lefexik tarkóra tett kézzel, azt nem lehetne valahogy kikapcsolni? mert nagyon zavar ez engem. sokkal jobb volt, mikor csak úgy eldőlt, ahogy szokott..
Előre is kösz
bye -
mobbo
senior tag
csak nálam recseg a hang egyfolytában?
-
Zolás
addikt
Nem tudja valaki hogy ezt az idegesitő hangot amikor kiir valamit a szerver vagy szavazás van hogy lehet lelőni? Az egész el@szott peccsbe ez a legrosszabb(legalábbis nekem)
-
GabN73
addikt
ICL tök jó,csak szar csapattal jöttem.....
-
mobbo
senior tag
válasz
ferminator7 #11132 üzenetére
igen
sokkal
sajna a vac nem javul -
ferminator7
csendes tag
amúgy az update óta találkoztatok csalókkal ?
-
mobbo
senior tag
válasz
moongoose #11125 üzenetére
nem hiszem, hogy a marketing és a pénz lenne itt a cél, mert ettől amit a csével csináltak nem lesz töb vásárlójuk
az egész cs:s scene ki van akadva
ahelyett hogy fejlesztették volna a játékot (új fegyverek, új eszközök, új valve mapok, stb.) behoznak olyan elemeket a játékba ami teljesen idegen, arcade stílusú, komolytalannem is értem az egészet
vagy azért teszik galyra a cs:s-t mert jön a cs2? -
moongoose
őstag
nos alighanem eddig tartott a css közösség számomra a steam-en belül.
elb@szták a source-ot.
vagy helyrehozzák, vagy játszom más módon a hagyományos css-t.nagy az isten állatkertje, csak alacsony a kerítés a valve-nál.
megint csak a marketing és a pénz beszél belőlük.RIP...
-
nepszter1
addikt
Invalid Steam key size.
ez wtf?
-
nike_
addikt
én most már kezdem megszokni az új cuccokat. már csak a szerveremet kéne frissíteni...
tudja valaki hogy kell?
pubi: nekem Becup gui-m van, még a frissítés előtt raktam fel, de semmi gond nem lett vele, ugyanúgy megy.
-
P00By
nagyúr
Nekem CEVO GUI volt fent(csak 2007-es van?), úgy látom a frissítésnek hála ezt nem lehet feltelepíteni
-
capafog23
őstag
Jól látom hogy 5euro a source, vagy csak mac-re vagy pc-re is?
-
P00By
nagyúr
Ha már ilyen olcsó most a játék megvettem, hátha fogok még vele játszani. Így legalább nem az ismerősöm felhasználóját fogom használni.
Bár az új változtatások egyáltalán nem szimpatikusak, de még így is megérte.
-
nike_
addikt
nektek megmarad a falban a golyónyom?
nekem nem, de legalább így kevesebb ramot használ. (talán)
-
moongoose
őstag
azért vettem meg ezt a tetves játékot anno pár éve, hogy játszak vele.
Azóta elb@sztak benne sokmindent.
A régi radar...de jó is volt.
Aztán az új steam felület, egy hatalmas fos...mondjuk ez nem történetesen a játékra igaz,de ott is megnyilvánul a friends felületnél.
Most meg ez...
És akkor csodálkoznak, ha sok ember levakarja valahonnan a törtet....
Kívánok az édesanyjuknak, szexben gazdag szép napot.... -
GabN73
addikt
válasz
volvoguy #11094 üzenetére
bocs hogy így elküldelek de ez sources topic
trapp át (lol
) egyhat topicba
Source után nehéz az egyhat,cod után is..Javaslok egy kis botozást,majd haverokkal pubolást.Szépen lassan rájössz dolgokra,ezt majd te is meglátodFPS gondosok: Multi core renderinget engedélyezzétek...
A synhostingosok pedig azon vannak hogy minél előbb normális war cfgt tudjanak csinálni.Ma már waroztunk
Pánikra semmi ok....Bugok természetesen vannak,a hullák röhejesek...() az orangeboxos bug meg előjön alt + tabolásnál (nem látod az ellent)
-
nepszter1
addikt
menjenek a fenébe a valve a francért kell ezt baszogatni tökéletesen ment mindenkinek mindenek erre most várhatunk 1évet hogy jöjjön egy tökéletes frissítés.
Inkább foglalkoznának a Source 2.vel .... -
h.adam.92
őstag
válasz
sid.:Rc211v #11106 üzenetére
az a szerver valszeg törtes, és nem lett frissítve, így a te css-ed visszafele nem kompatibilis.
-
sid.:Rc211v
őstag
Mi az hogy invalid steam key .
hun kamu pro szeró-nál irja ki amikor rá mennék.. meg sok másnál is. konzolba látom ezt a szöveget.(van steamem)
fps: video stress tesztbe nekem alapon volt 375 volt. 3,6Ghz-en 450. Most alapon 183 !Valami gebasz van.. szánalom. mindig el kell vmit kurni ami eddig jó volt
-
h.adam.92
őstag
válasz
ferminator7 #11104 üzenetére
ott a szerver laggol be és emiatt mindenki.
-
ferminator7
csendes tag
igen tudnak maniadmin plugin csodákra képes
de jut eszembe nincs is szinte olyan szerver ahol vmilyen plugin fut
fps dologra: az a helyzet h 270 felesleges de jobban örülnék annak ha több lenne mint amennyi kell pl.: infin kisközépen feldobok egy granyót a teraszra a propok szétrepülnek és 1 kis időre belaggolok pedig sztem nem lenne gyenge a gépem amd athlon x2 5000+ 2gb ram és gforce 9600GT sztem ezzel 100 fps-em kéne h legyen bár win7-et használok lehet az a baj -
csana
senior tag
válasz
ferminator7 #11097 üzenetére
Az adminok tudnak ilyesmit? Mármint úgy érted hogy csináltak valamit a szeróval amit nem jeleztek előre? Már volt olyan hogy megjelent a bal felső sarokban a piros szöveges figyelmeztetés, hogy valami lett a kapcsolattal, és van 40 secem hogy történjen valami hasznos, de ilyen kb évente 2-3X. Most meg 2 játékból 2X. Gondolom nem a nob játékstílusommal lehetett gond, mert azt közölték volna szvsz (nem volt ff, és többnyire csak a visítozás meg anyázás ment: igen magyar szeró volt
De legalább jókat röhögtem ).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W 80 PLUS Gold - Garancia 2033.05.04
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz - AQUA garancia 2026.04.20
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600X 16GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman N5 CM 450W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest