- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Azért botránynak nevezni a 150 FPS-t is botrány. Mellesleg a C2Q-s procik nem annyira barók manapság. És igen, ezt a gémert kihajtaná egy GTS 8600as VGA is, és még mindig proci limited lenne... ez van...
-
BeLucZ
addikt
Kedves Urak!
Nagy problémában kérném a segítségeteket! Szerintetek az normális jelenség hogy 4,25 Ghz-re húzott Q9550-el cpu limites a source? mármint ha vagyok egy netes serveren és mondjuk 8 v 8 van de akár 6 v 6, mind1, szokszor lemegy 140 fpsre is a game( full grafikán tolom 1920x1200 16 aa 16 af minden max, de még igy is meg se kottyan az 580asnak, sokszor 10%on pörög vicc, annyira visszafogja a cpu, pedig az fps korlát is ki van kapcsolva)!
elég idegesitö, pedig még cpu control 2 nevü progit is használok, tudtommal csak 1 magot használ a game, de kirakom mind a 4re , mind a 4 szálra, igy valamelyeset javul a helyzet kb 30%ot de igy is botrány szerintem, kérdés hogy nálatok is igy van e vagy milyen fpsetek van egy tömött szerveren? egy 50 slotos serveren ami majdnem tele van ott még gyászosabb eredmények születnek 50-60 fps, pffff mi ez, azt hittem csak ha én vagyok a server és pl rakok be botokat akkor oké annak nagy a cpu igénye, de azt a hittem a neten serveren lévő játékosok fizikájának számitása kevesebb erőforrást igényel!
video stress test kereken 500 fpst csinál fullon, viszont játékban érzésem szerint sovány eredményeket kapok, de lehet csak nekem nagyok az igényeim, tudnom kéne nektek hogy megy a cuccos, vagy normális e ez! -
Mukorka
addikt
válasz
milan18 #12788 üzenetére
Nem , a Source engine fogja hajtani vélhetőleg habár ez még változhat de ismerve a valve-t egy korábbi nyilatkozatuk szerint inkább fejlesztik a jól bevált motort mintsem hogy újat csináljanak. Szvsz nem is kell nekik új motor ha kicsit több textúrát raknak a mostaniba az is elegendő egy jó gépigénnyel rendelkező játékhoz. Nem beszélve arról hogy a fizika a source engine-ben a létező egyik legjobb.
-
milan18
aktív tag
Elmondanátok hogy ezek mit jelentenek???? Mik lesznek az újjítások????
-
kexksz
addikt
Már hivatalos.
-
kexksz
addikt
-
combonari
tag
válasz
Roliiii #12772 üzenetére
Azért azt ne feledjük, hogy a CS:S a maga nemében egyedülálló játékélményt ad, volt év játéka is (már nem emlékszem melyik évben), szóval szerintem 4-5 ezer forint nagyon is megéri érte. Igaz, hogy jöttek rá azóta ilyen-olyan update-ek, amik sokak szerint szarok, de szerintem csak hozzá kell szokni.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
westcoastog #12771 üzenetére
Nemsemmi, hogy mennyi pénzt képesek még mindig elkérni érte..., reménykedek, hogy lesz valami iskola kezdési nagy akcio 4eurora
-
megint én
őstag
válasz
westcoastog #12769 üzenetére
Én még 2004-2005 fele vettem, asszem 8.000 volt
-
milan18
aktív tag
Most nincs akcióba steamen a css 15 euró ha jól emlékszem de megtudod nézni.
-
Roliiii
aktív tag
válasz
bivalyolo #12766 üzenetére
És megéri várni egy újabb pár dolcsis akcióra? Vagy, hogy juthatok hozzá minél olcsóbban?
Apropó létezik még nem tört ként a golden eye szerver? régen nagyon birtam (3-4 éve), csak átállt steam esre, nekem meg akkoriban nem volt pénzem a játékra...így leszoktam a cs:s röl, de most újra itt a kedv
-
Roliiii
aktív tag
ÉÉÉs olyan létezik, hogy valakit végleg bannolnak, még akkor is ha valojában nem csitel csak azt mondják rá? Gondolok itt a véglegesre, nem arra amikor csak 1 szerorol le bannolnak.
-
milan18
aktív tag
És lehet parázni ingyenfragek a kis-z nemsokára vissza tér
-
milan18
aktív tag
válasz
megint én #12762 üzenetére
Hát nekem nem nagyon van ilyen akár menyit is lövök bár az is igaz hogy 3-4 szeróra járok és ismernek az adminok lehet ez is benne van
Am a leges köröm pubon még bad boyson volt első kör terroba keztünk aztán a többi 14 terror társam összesen 1 db ct-ét ölt meg. Én meg kevlárt vettem a kis 800 dolcsimból aztán találtam egy dualt és leabáltam a 14 ct-ét
pedig ott nem volt sok low gamer
zsír kör volt
-
megint én
őstag
válasz
megint én #12761 üzenetére
Amúgy az adminokról annyit, hogy szinte nincs olyan szerver ahol ne lettem volna bannolva. A leg szebb példám amikor úgy mentem föl egy szerverre, hogy letelt a buytime, és csak egy nyomorult glockal indultam útnak, úgy hogy csak 1 T élt a pályán és 8 CT. Az egyetlen társam meg is halt, így egyedül birkóztam meg 8 fegyveres CT-vel. Kettőt megöltem glockal egyiktől felvettem egy M4et azzal lőttem egy WP-t st, stb... A azzal A második kört meg sem várta az admin, azonnal banolt, pedig azt mondta előtte, hogy itt normálisak az adminok...
Egy másik szerveren 1 v 12-t hoztam le pisztoly körben. Onnan is repültem. Onnantól egy évig nem is jártam publikra, kizárólag war. Felbomlott a klán, megint jöttek a sorozatos publik bannok, azóta BFBC2-zök! -
megint én
őstag
Én azt csinálnám, hogy nem banolnám 1 hétig a cheaterokat, nehogy az X22 frissítsen. Így összegyűjteni 1 hét alatt azokat a playereket akik cheatolnek, és egyszerre az összeset kibaszni a picsába. HALNA MEG AZ ÖSSZES!!!
-
milan18
aktív tag
És még valami ingyenfragek lehet parázni nemsoká visszatérek
-
milan18
aktív tag
Igen!
És codban és bad company2-ben is úgyan úgy működik mint css-ben szóval nem a valvét kell szídni mert az x22-őt semmi nem veszi észre ez a lényege mindíg updatételik és mindíg az anti cheat védelmek előőt jár.... legyen az akármilyen védelem!
-
westcoastog
veterán
Most néztem mi ez az x22, elég nagy patkányság, valaki arra élvez hogy cheattel tud jól játszani? Sosem értettem az ilyeneket..
-
h.adam.92
őstag
válasz
enginev3.0 #12756 üzenetére
nem tudják megcsinálni a VAC-ot, mivel az X22 mindíg egy lépéssel előtte jár. ha esetleg kiszűri, akkor meg átírják az x22-t és ennyi.
olyan mintha azt mondanád, hogy ha már vannak rendőrök akkor ne legyen már bűnözés.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12755 üzenetére
hlyeség, mindenre lenne megoldás, vac-ot is megcsinálhatnák tökéletesre, mint ahogy pl bc2-vel nem lehet törttel neten játszani, akkor egy ilyet ne tudnának megcsinálni? szerintem meg inkább szép pénzt kap a valve x22-től, el tudom képzelni ezt is... sőt csak ezt
biscuit, meg nooblendre nem járok, jó pár hónapja voltam fent azokon, normál pub szerverekre járok, és nem azt mondtam hogy ahova én járok ott is olyanok, de ő azt kérdezte hogy "steames szervereken" , és azért itt is van elég hely ahol kidobnak 1:10 statnál is hogy csalsz -.-
-
milan18
aktív tag
válasz
enginev3.0 #12754 üzenetére
Hát nemtom te milyen low szerókra jársz noobland meg biscuit biztos azok csicskák!
Én kb 4 szeróra járok és ott a high skill -eseket nem banolják! Kivétel a vénember vagy is 40 bár engem nem baztat már mint régen... de az is arra fogja hogy laggolsz..
Ja és az x22-őt nem csak a vac nem szúrja ki hanem semmi!!! Azért fizetsz érte hogy ne szúrja ki semmi!!! -
enginev3.0
félisten
válasz
milan18 #12753 üzenetére
NANANA!!
Roliiii@ igen, előszeretettel bannolnak, ha túl jó vagy, DE ez szerver függő, vannak normális helyek, ahol az emberek, adminok is normálisak, oda kell járni, és nem olyan helyre ahol a jobbakat nem tűrik meg.
Csalókat meg inkább hagyjuk, valakire azt mondod hogy "csalsz" ő meg visszapofázik nagy szájjal, hogy "csalok, és, fáj?" vagy egyéb hatalmas nagy szöveggel az biztos hogy csal, de már a &##>&#> -öm nagyon ki van az összes cheater áááh, nem fogok káromkodni, de nagyon tudnék.
Amúgy meg az sem véletlen hogy a vac nem szűri az x22-t, szerintem soha nem is fogja...
-
milan18
aktív tag
válasz
Roliiii #12751 üzenetére
Hali
Steamos szerókon ez nem divat! Mivel jóval keveseb a csaló mint törtön! De azt meg tudni illik hogy a jobb játékosokból is több van! Ezért sem divat, és az a tapasztalat hogy törtön több a csaló de több az ingyenfrag is! Úgy nem is biztos hogy olyan skilles leszel steamen mint törtön de hajrá
-
Sziasztok!
Mai napon letöltöttem a Steam-ről a CSS-ot és nem keresi a szervereket! Annyit ír ki a bal alsó sarokban h: Researching server list...(vagy vmi hasonló) és semmi! Mi lehet a gond?
-
Roliiii
aktív tag
Sziasztok, most tervezem cs:s vásárlást, mert tele a t*köm a nonsteam szerokkal.
A fő kérdés az az, hogy steam es szerokon játszák azt erőszeretettel, hogy ha túl jó van kibannolnak mert hu há biztos csitel? Megál az eszem, hogy egy 7:1 es arány miat kibannoltak ma is...
nem 1x ráadásul ma...
Ja meg azt kérdezném, hogy magyar steam es szerokkal, hogy állunk?
-
milan18
aktív tag
Megint én
tt a pont
Ja és A kis-Z a király -
megint én
őstag
Csak hogy tisztázzuk. Az M4, asszem 95öt sebez max. Persze ez akkor ha a fülébe dugod (minél meszebb annál kevesebb). Ez a "nálunk normálisak az adminok" ezt elég vicces, én még egy embert sem láttam aki lehülyézné magát. MÁRPEDIG AZ AWP KORLÁT CSICSKA G3CI F0S DOLOG!!! Ne is próbáld megmagyarázni, h miért nem. megmondom... Azé me te nem tudsz WPzni, és ha ellened WPznek nem tudsz mit kezdeni vele. Ilyen egyszerű.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Rivaul #12747 üzenetére
m4-el 1 hitre? sose, ahhoz nem lehet 100 hp-d és ez hihetetlen bosszantó, hogy ak-val 1 hit fej, m4-el meg mennyi? 88 vagy 91 környékén van a fejes, nagyon fel tud húzni, ezért wp-zek amikor tudok. és azt nem mondanám hogy azok wp-znek akik nem tudnak játszani.
amúgy meg wp-sre rámentek egyszerre 2-3an nem fog leszedni mindenkit, HA jól csináljátok, ha meg egyesével mentek be, hát akkor ott nem a wp-s a béna
De majd felnézek hozzátokengine v3.0 @ Edina vagy valami hasonló néven
meg lesz egy immortal Edina is, de ő nem énkár hogy nem hétvégén lettetek steamesek
Remélem jól fogja adni a szerver, utóbbi időben ahogy észre vettem a 10lerp-es szerverek sokkal jobban adják, nem tudom miért, old mans is 10 lerpes és nagyon jól adja, kár hogy perma bant kaptam
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12743 üzenetére
Nalunk normalisak az adminok, ha hulyere lovod max disconnectel annyi. 40- a wanteden nem csak neked okoz problemat... Az awp meg egy olyan jatekban ahol 2700j-os a leg erosebb fegyver s az awp a maga kis 7000j javal kicsit eros. Lehet 1 hitet loni ak-val is de azzal legalabb nem olnek meg ha meledlonek. Csak a rendes fegyverekkel jatszani ne tudok hasznalak tulnyomo reszben wp-t pont ezert. Lojjon le m4 el 1 hit re s meg meg is dicserem.
-
Spam123
tag
válasz
enginev3.0 #12745 üzenetére
Majdnem, de megoldódott szerencsére ezzel: cl_minmodels 1
Köszi!
-
Spam123
tag
Ha felmegyek egy olyan szerverre, ahol custom skinekkel rendelkeznek a játékosok, csak fekete-rózsaszín kockás a karakterjük. Miért? Azt hiszem valami konzol paranccsal kell megoldani, csak nem tudom mi az.
-
enginev3.0
félisten
válasz
megint én #12742 üzenetére
Alap mapokat én is utálom, kivéve, cbble, d2, office, italy, kb ezeken játszom a többi az felejtős, és lehet mondani hogy csak azért mert béna vagyok rajtuk, a többin is, és?
40 slot pubnak sok, az inkább GG-re jó
max 16 vagy 20 slot
A többi pedig az adminokon múlik hogy normálisak-e vagy sempl: wanted-on, megölöd a "rendkívüli körülmények"-nek nevezett lényt, teljesen mindegy hogy 999 fps-ed és 5-ös pinged van, megölted akkor laggolsz és kidob -.- szánalmas
ja igen, és wp 1/team az ro...meg! Mi értelme korlátozni? az nem fegyver? akval is lehet 1 hitet lőni
-
megint én
őstag
válasz
Rivaul #12741 üzenetére
Akkor nem nekem való. Méghozzé több okból.
Alap mapok fele fos, de leginkább a variált mapok amik kikészítenek, az AWP korláttól agyfaszt kapok, 40 slot, az akkora szar, hogy leírhatatlan.
Egy jó szerver 12 - 16 slotos, semmilyen korlátozás nincs rajta, és csak warmapok vannak rajta. Thx, de ez minden tekintetben nokedli szerver... -
Rivaul
addikt
Hetfotol 08,08-tol a MediaLog szervere eredetire valt. Az ip marad de a kihaloba levo ns miatt ugy erezzuk ideje lepni. Ezentul varunk minden regi s uj steam-es jatekost. Admin csapat, alap klan s a szabalyzat valtozatlan.
-
combonari
tag
válasz
tibi140 #12736 üzenetére
Felvilágosítás következik
A helyzet az, hogy manapság kevés jó klán létezik a magyar fronton, aki aktív is (és nem csak pub noob), jár warozni, stb. Manapság többségben azért alakulnak a klánok, hogy az emberek funoljanak, vagy csak arcoskodjanak, mindenesetre az én időmben (2-3évvel ezelőtt) a professzionális játékélmény felé orientálódtak az ilyen jellegű csoportok
Ez manapság tapasztalataim szerint nem így van. Akad még a régi csapatok közül pár, ami egyben van, és aktív, és ezek jó klánok is, ide viszont nincs tgf szinte soha. Ezek a klánok azért maradtak fenn ennyi ideig, mert jól összeszokott játékosok vannak bennük, akik évek óta egymással játszanak, és sikeresek. Persze ez nem azt jelenti, hogy nincs jó klán magyarországon, csak kevés. Egyébként meg akik tepernek a tagok után, publikon, meg hasonlók, azok általában lowok. Ezt pedig nem úgy értem, hogy nem tudnak lőni, vagy játszani. Régen sok ilyen klánban voltam, amibe publikról kerültem be, és bár jó játékosokkal jászottam, mégis 3-4 hónap után széthullott a klán, mert a játékosok képtelenek voltak egymással együtt játszani, eljárni gyakorolni, taktikolni, stb.
Amit én ajánlok neked, hogy keress olyan embert a Friends-edben, aki szokott mixelni. Vagy járj fel Gamer's IRC-re, és keress mixeket. Így érdemesebb klánt keresni, és talán egy jó mixwar csapatból alakul egy jó klán is, ami nem publow, és értelmes, csapatmunkára hajló emberek lesznek benne.
-
milan18
aktív tag
Vá nemsoká meglessz az új vas aztán 4 hónap után újra css szétdarálok mindenkit már hiányoznak a beszólások hogy a k....any.d te fa...opó csíter meg a hasonlók
Van még így valaki? Imádom mikor azzal húzom fel a parasztokat hogy lelövöm őket
-
milan18
aktív tag
Nos a 955-ös proci mellé egy gtx 480-as fog kerülni úgy hogy nem igen lessz gond a vga-val
-
milan18
aktív tag
Sziasztok
Van tapasztalat phenom 2 x4 955-ös procival sourcban? mert ilyet fogok venni kíváncsi lennék mennyi fps-et lehet vele elérni?
-
joe-ker
senior tag
válasz
enginev3.0 #12729 üzenetére
Nem értem miért bannoltak pedig semmi extrát nem mutattál.
-
milan18
aktív tag
Csá combonari milyen néven tolod star warson? Csak kérdezem kis-z vok lehet ismersz
-
combonari
tag
válasz
enginev3.0 #12716 üzenetére
Van nagyon sok jó szerver. Példának meg tudom említeni a SAIGNS.DE szervereket, ezek Team Fortressben is vannak, és minden mapra van külön szerverük. (Például only cbble, vagy only chateau). Magyar szerverek között is van jó, ott van például a Vadkender public, vagy a személyes kedvencem, a Hungarian Star Wars Funserver. Én ide járok, viszonylag normálisak az emberek, az adminok is, ritka az anyázás, és még sorolhatnám.
-
apollo12
veterán
heló valaki tud valami kodot hogy 1920x1080 ban elinduljon?
-
Rivaul
addikt
De ha mar itt tartunk. Akik steam-en jatszanak ugy oda vannak az ezer forintos accal hogy borzaszto. Miert ez szamit? Tele van hulladek szerverrel ahol 40 ping miatt mar bannolnak vagy mert belovod az admint s meg sorolhatnam... Nekem is van steam-em de neha bekerdeznem hogy mit kepzel egy ket klan s szerver magarol. Sztem az szamit hogy milyen emberek s kozosseg van egy adott szerveren s nem az hogy mikent lehet oda feljutni...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12720 üzenetére
Nem hiszem hogy serto lettem volna, vagy szemelyeskedo de neharagudj ha ugy tunt. Nem ugy szantam. Csak felajanlottam egy jo megoldast az altalanossagba feltett kredesedre. S mivel te is valaszoltal nekem igy vettem a batorsagot ahhoz hogy megszolitsalak. Picit erzekeny vagy
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12718 üzenetére
Steamen tobb a csalo mint nalunk XD 18 non-stop igen jol kepzett adminunk van. Valoszinu ha megeloztunk minden steames s non-os szerot akkor soka a csalonk... A no recoilt 30 playernel kiszurjak de nem baj. Nooblanden tobb csaloval jatszottam mint nalunk egy het alatt. Nekem van royalom s azzal megyek fel nezni abba a pillanatba ha valaki gyanus. De jatsz kihalt gyoker szerokon az jobb mert steam
Csak halkanjegyzem meg hogy majdnem mindegyikunknek van steamje de meg se hasznaljuk mert egy szar...
-
Rivaul
addikt
válasz
enginev3.0 #12716 üzenetére
A steam egy szar... Itt rohad a gepemen de nem visz ra a lelek hogy felmenjek... Vagy semmit nem ad vagy tele van gyokerrel...
-
enginev3.0
félisten
Nem hiszem el, hogy egy normális steames szerver nincs.
PMC de az nagyon tréül adja, és egyre többször alig vannak, vagy üres
old mans-ről bannoltak
Lame hunter szintén sokszor üres
Wanted-ról bannol az az őrült mert 40-50es pingem vanEzeken kívül semmi? ahol értelmes adminok vannak, nem GG, vagy DM
-
Rivaul
addikt
Üdv.
Elköltöztünk!
Uj ip: 91.82.84.184:27050
Nagyobbak is lettünk már 40 slot, bár most így nem 3-ok vagyunk de hamar visszakerülünk
Várunk mindenkit szeretettel: MediaLog (NS) -
Stalker06
csendes tag
Oké, köszi szépen a válaszokat!
-
Stalker06
csendes tag
válasz
whisperity #12709 üzenetére
És a WLAN hogyan lesz stabil? Ki kell cserélnie a mostani wi-fijét egy jobbra?
-
Stalker06
csendes tag
válasz
whisperity #12707 üzenetére
Tehát vezetékes kell?
(Másik ismerősöm viszont vezeték nélkülivel tud rendesen online játszani. Ez függ attól, hogy milyen netje van?)
-
Stalker06
csendes tag
válasz
whisperity #12705 üzenetére
Vezeték nélküli, és minden szerveren előfordul, a tűzfalon meg kipipálta a half life-okat.
-
Stalker06
csendes tag
Sziasztok!
Ismerősömnek lenne egy problémája!
Az a baj, hogy folyton ezt írja ki neki a CS Source, meg az 1.6 is, hogy connection problem, és kidobja a szeróról!
Játszik egy kicsit, aztán megszakad!
Mi lehet a hiba?Előre is köszi!
-
westcoastog
veterán
válasz
whisperity #12701 üzenetére
Hát mégse, nem nekem való ez a buzerálás, a hosszabb verzió elején már azt írja ki hogy helytelen elérési út, mindegy, hagyom, nem balfaszoskodok inkább ezzel. Nem nekem való ez.
-
whisperity
tag
válasz
westcoastog #12697 üzenetére
Először navigálj át a cd parancs segítségével oda, ahova a HLDSUpdateToolt telepítetted.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest