Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - ZolaMan: NerdQAxe++ 4.8TH/s SHA256 BTC Miner Modding

- 

LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Agostino
addikt
válasz

h.adam.92

üzenetére
						ahoi
jah, hát a német csalók azok külön kategóriát ölelnek fel. amikor úgy jön hozzám, a 100% os fedezékemhez, hogy egy befordul és egy lövéssel fejes, az azért már akkor sok. mondjuk úgy állok a dologhoz, hogy ha ott megállom a helyem, a hazai szervereken egészen jól elleszek : )
 - 

Agostino
addikt
válasz

h.adam.92

üzenetére
						ahoi
hát főnök meg nem mondom, úgy vettem egy ezresért anno egy tagtól a fiókot, mert neki nem kellett már. szerintem amúgy az orange box idejéből származhat a történet. mondjuk igazából ott zavar kicsit a dolog, hogy dust2 hosszún alulról visszanézek a-ra, megcélzom a fehér hordót a "teraszon" szépen guggolva kényelmesen, és semmi. kicsit alá is célzok a félrehúzás végett, de meh...
a cs go mint olyan, nekem sosem lesz opció. nézegettem róla videókat usa vs eu meccset de akkor azt hittem ez valami fun map vagy nem tudom, mert bűn gáz. a fegyverek meg egyenesen mintha időutazásból jöttek volna elő. most ezért engem itt mindjárt leoltanak, hogy depedig az milyen jó lesz, de akkor is: gay
 - 

Kassadin
addikt
válasz

h.adam.92

üzenetére
						Akkor érted, hogy mire gondoltam. Példa, velem esett meg. Dobtak d2-n füstöt b-re, néztem füst végét, mondom ne lőjenek már oldalba. Természetesen jöttek is, őt lőttem le, mivel használtam az agyamat... Azt mondta, hogy lelőttem füstön keresztül, és ne legyek sztár a 2 hónapos fiókommal.
 Szerintem neki problémái vannak nem csak ott bent, de a magánéletében is, a szerón éli ki magát. - 

Kigyodoki
tag
válasz

h.adam.92

üzenetére
						Igen, tudom, de 5 éves kiscsaj mellett, - akivel gyakran kell foglalkozni, meg egyeduli gyerkoc is - nem olyan egyszeru fulessel jatszani.

Foleg, ha sikit a fuledbe, hogy ehes...
De sebaj, most bemelegiteskent bot-ok ellen nyomom, ahogy eszrevettem azok is eleg intelligensekre sikerultek.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

darál0w
Jómunkásember
válasz

h.adam.92

üzenetére
						hát ennyi. megkaptam. kalap-kabát.
ja....és írtam a forumba is. sértegettem kicsit őket, de csak intelligensen. nem anyáztam, nem b@zmegoltam. szimplán leírtam nekik, h nem kell levenni a bant, mert ilyen idiota adminok közé már kedvem nincs menni játszani, és ha megtalálom vhol ostromot, eltöröm az orrát.

erre kibannoltak a forumbol is

ennyit erről a mocskos szerverről és az adminjairol. és nem én vagyok az egyetlen akit ok nélkül bannolnak ezek a nyomoroncok...

btw van másik 2 accom még ezen a bannolton kívül...szal akkor mennék vissza, amikor akarok...de nem

- 

- 

GabN73
addikt
válasz

h.adam.92

üzenetére
						hál'Istennek ott voltam
 Nem látni a skineket,akkor ugyebár átlőhető ládák,fegyverek használhatatlanok voltak még...mint egy rossz béta...sőtt rosszabb volt a bétánál 
 Érdekes wild ellen (akkor) infernon hoztuk Tbe 8-2-re de 2 gép elszállt...na ott kúrtam bele a billentyűzetbe... 
 Őszintén hogy lehet lejönni szar géppel ?! Már lan előtt is kezdett felmenni a pumpa,kerékcsere... 
 Mind1,nem részletezem,lófasz volt,főleg ICl...Kíváncsiságból fel akartam menni egy szeróra de amikor belépnék kilép a játék.
 Megoldás? 
Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Vallás
 - Apple asztali gépek
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Projektor topic
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: i5-14400F (10mag/16szál) +RTX 3060Ti/3080 +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar

- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3286, 100% Akksi
 - BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
 - Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
 - Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerintem neki problémái vannak nem csak ott bent, de a magánéletében is, a szerón éli ki magát.

meg anno a c# ba lévő support ablakánál csináltuk ugyan ezt a suliban és így nem vették észre, hogy netezünk XD

... rakjak fo' demót is? 

De akkor megveszem, és köszi a segítséget. 

Őszintén hogy lehet lejönni szar géppel ?! Már lan előtt is kezdett felmenni a pumpa,kerékcsere...