Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 
			  LOGOUT A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.  
 Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
 cl_cmdrate
 Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
 Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
 Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
 Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
 Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BeLucZ addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetérethx, így már mükszik  
- 

BeLucZ addikt Sziasztok nekem felbaszott valami legújabb frissítést tegnap a steam a sourcehoz és nem indul el azóta, eleve nem szokott ilyen valve-s logo bejönni most bejött az elején azt kiirja hogy connect on replay.dll failed, hát mi a pöcsöm ez? hülye gyökerek hogy állandóan el kell baszni a játékot idióta frissítésekkel        
 nektek is van ilyen?
- 

Rivaul addikt Az eddigi magyar szerver első az {ExIT} klán PUB szervere átköltözött steam-re. Eddig is ugyan közös vizeken eveztünk, ők s a volt ( MediaLog). De nem szerettem mert rengeteg volt a csaló a hatalmas non steam szerveren. Ezután remélem itt használhatóbb s élmény telibb lesz a játék. Jómagam konfig s admin téren segédkezem a szervernél. Így mostantól komolyabb ügybe segítek ezen szerveren felmerült ügyekben is ha van rá szükség  
- 

gergobaby aktív tag Este valami PH-s warozgatás? Akik összegyűltünk groupba, játszhatnánk! 
- 

Rivaul addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetéreJoh nem vagyok már 18 de azért öregnek se mondanám magam  Valószínű hogy nálam nincs rendben valami a géppel. A szerver konfig miatt rengeteg minden van a gépen +az android mobil konfig miatt is sok mindenbe belenyúltam. Lehet nálam ez okozza a problémát. De az is lehet hogy párunknak változtak a képességei s természet feletti képességeket kaptunk amit ti átlag halandók csak jelenés-ként éltek meg s infarktust kaptok tőle Valószínű hogy nálam nincs rendben valami a géppel. A szerver konfig miatt rengeteg minden van a gépen +az android mobil konfig miatt is sok mindenbe belenyúltam. Lehet nálam ez okozza a problémát. De az is lehet hogy párunknak változtak a képességei s természet feletti képességeket kaptunk amit ti átlag halandók csak jelenés-ként éltek meg s infarktust kaptok tőle![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)   
- 

Roliiii aktív tag válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetéreNeeeem ez tuti lag vagy valami, látnám ha futna... tényleg olyan helyen ahol oldalról oda se lehet menni hopp előbukkan a semmiből, még ha futna...azt látnám  
- 

Roliiii aktív tag válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetéreAmm én is észrevettem azt a hirtelen megjelenik, ez most sniper mappon nagyon előjött...nincs ott senki és hirtelen a pálya közepén van...  
- 

zolee86 tag válasz  Kassadin

üzenetére Kassadin

üzenetéreA netem szerintem az egyik legjobb mo.-on, a digi lannet, pingem egyáltalán nem magas még külföldi szervereken sem, a falmögül kiugrók 99%-át csak a halálom után látom, és azt pedig nem hiszem el, hogy szinte mindenki elmakkol futás közben 1 hittel, biztos vagyok benne hogy csak nekem tűnik úgy mintha futnának, ennyire szar már nem lehet ez a játék. 
- 

Kassadin addikt válasz  zolee86

üzenetére zolee86

üzenetére"Sziasztok! A legutóbbi ki...szott update óta általában úgy lőnek le, hogy nem látom az emberkét, egyszerűen meghalok és utána kiugrik a fal mögül, vagy éppen szalad oldalra a gyerek és 10 méterről 1 hites fejest ad dezivel. Gondolom valójában azért megáll egy pillanatra és úgy lő fejbe." Biztos jól céloz, vagy direkt fejre megy, mert gyengítve lett a desert. Én tegnap ugorva kaptam fejest, megesik, biztos bemakkolt. "Azt szeretném megkérdezni, hogy mégis mennyire kell állítani a cl_interp, cl_interp_all, cl_interp_ratio és cl_interp_npcs, mert hát hiába 20/10 megás netem egyszerűen laggolva jönnek ki a fal mögül az emberek. Ha a rateket feljebb veszem egy kicsit, az segit, de hát a legtöbb szerveren nem engedig 35000/66/66 fölé." A 35k/66/66 pedig a jó.  Lehet, hogy nem is a megadott rate értékekkel van problémád, hanem a neteddel. Csak a saját példám tudom felhozni, a napokban jött szerelő és javította meg az internetünket, mert egyfolytában szakadozott, valamint a pingem a játékokban az egekben volt. Kijött, kicserélt egy dobozt az oszlopon(elvileg szétégett benne valami), és azóta tökéletesen megy. Lehet, hogy nem is a megadott rate értékekkel van problémád, hanem a neteddel. Csak a saját példám tudom felhozni, a napokban jött szerelő és javította meg az internetünket, mert egyfolytában szakadozott, valamint a pingem a játékokban az egekben volt. Kijött, kicserélt egy dobozt az oszlopon(elvileg szétégett benne valami), és azóta tökéletesen megy."Ja, és meg egy kérdés az fps-t érdemes maximalizálni, mert nekem ingen csak ingadozik 200 és 400 között." fps_max parancs, de hiába írod be a 400-t, ha ugrál 200 és 400 között. Próbáld meg max 200-ra beállítani, hátha fix lesz. Nem tudom, hogy milyen géped van, de a régebbieknél jellemző(akárcsak nálam), a kemény fps ingadozás. 
- 

zolee86 tag Sziasztok! A legutóbbi ki...szott update óta általában úgy lőnek le, hogy nem látom az emberkét, egyszerűen meghalok és utána kiugrik a fal mögül, vagy éppen szalad oldalra a gyerek és 10 méterről 1 hites fejest ad dezivel. Gondolom valójában azért megáll egy pillanatra és úgy lő fejbe. 
 Azt szeretném megkérdezni, hogy mégis mennyire kell állítani a cl_interp, cl_interp_all, cl_interp_ratio és cl_interp_npcs, mert hát hiába 20/10 megás netem egyszerűen laggolva jönnek ki a fal mögül az emberek. Ha a rateket feljebb veszem egy kicsit, az segit, de hát a legtöbb szerveren nem engedig 35000/66/66 fölé.
 Ja, és meg egy kérdés az fps-t érdemes maximalizálni, mert nekem ingen csak ingadozik 200 és 400 között.
- 

Rivaul addikt A frissítés óta most mentem fel először. Sajnos idő hiánya miatt át kellett adnom a szerverem kollégámnak aki csődbe is vitte... Majd a GO-ra csinálok megint egyedül ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Nah de a lényeg hogy másnak is felgyorsult a játékmenet vagy csak nekem? Valahogy sokkal gyorsabb az egész mint előtte. Nah de a lényeg hogy másnak is felgyorsult a játékmenet vagy csak nekem? Valahogy sokkal gyorsabb az egész mint előtte.
- 

Kassadin addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetéreLejjebb vettem, de nem teljesen le, mert akkor meg olyan sötét lesz minden, hogy semmit sem látok. 
- 

Kassadin addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetéreKözben én is váltottam világos kékre, mindegy, a retinaégés még mindig fennáll. Mint amikor kimész több óra után a sötét szobából a tűző napra. Kb. olyat képzelj el. 
- 

Kassadin addikt Nektek is ilyen világosak a falak? Egyszerűen, ha kimegyek dust2-n sötétből b lerakóra például, kiég a retinám. És olyan világos a fal, hogy a zöld célkeresztből semmit sem látok. Mit kellene állítanom? 
- 

ng0ofy KORREKTOR válasz  combonari

üzenetére combonari

üzenetéreIgen, köszi, ezt találtam én is csak... A parancsikon cím átírással kezdtem, mint 10 éve  de rendes megoldást nem találtam, hogy a játékban elővegyem/eltüntessem gombnyomásra... de rendes megoldást nem találtam, hogy a játékban elővegyem/eltüntessem gombnyomásra...ezek a beépített botok nagyon durvák experten  Azt hogyan érem el, hogy a játék ne ilyen "befosós" legyen, hanem olyan folyékony és "kemény" mint az 1.6? Már áttettem 800x600-ba, stb, de ugyanolyan fos, mint a cod és társai. Vagy ez ilyen? 
- 

ng0ofy KORREKTOR Segítsetek már, hogy veszem elő a konzolt? Beikszeltem, hogy kell a dev consol a beallitasoknal, de nem jön elő a 0-val ): (igen, igen, most váltottam CS 1.6-ról  ) )
- 

qdak addikt 
- 

aDM|RaL^ őstag windowsom angol 
 steam angol
 elindítom a sourcet, hiába van angolra állítva, magyar.
 nem akarom h magyar legyen.
 ez vmi ismert bug?
- 

nike_ addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetérenem 
- 

nike_ addikt válasz  Találtgyerek

üzenetére Találtgyerek

üzenetérecl_ragdoll_physics_enable 0 nincs mit 
- 

Találtgyerek veterán Sziasztok! 
 Régi konfigomban ki voltak véve a hullák.Közben elveszett ez a konfigom,és nem tudom mi ennek a funkciónak a parancsa.
 Ha valaki esetleg tudna segíteni,megköszönném!
- 

megint én őstag Itt amúgy kinek van klánja? Nincs valakinek kedve warozni egyet még a hétvégén? mert hát jön a BF3 Beta és ByeBye Css!  
- 

BeLucZ addikt nah most már helyre jött csak megijedtem, a steam szerverei buzultak 
- 

BeLucZ addikt gyerekek engem nem enged be a steam, lehetséges hogy ellopták az accomat? webes felületre se tudok belépni, nem kapok a biztonsági kódról üzit, nuku 
- 

Kassadin addikt válasz  enginev3.0

üzenetére enginev3.0

üzenetéreKivételesen, nekem most minden jó, pedig nekem szinte minden update-nél besz*rik a játék valamelyik része. Esetleg dobd újra a drivert, lesd meg a source hang beállításait. 
- 

enginev3.0 félisten Az utóbbi frissítések óta nektek is szörnyen rossz a hangja a játéknak? legalább is a mély hangoknál, nekem torzít rettenetesen, pedig fülesem máshol ilyet nem csinál, se zene se film alatt, csak a játékban  
- 

megint én őstag válasz  romero28

üzenetére romero28

üzenetéreAmúgy ja. Sokáig assault voltam a klánjaimban, de egyszer volt olyan felállás, hogy nem volt WP-s és azóta (olyan 4 éve) 60%ban AWP-zek. A maradék 40 az minden egyéb: pisztoly, AK, M4, MP5. De amúgy kösz  . .Amúgy tegnap előtt volt az egyik leg keményebb röhögés a játékom történetében. Infernon jó, közeli spawn volt, így meggránátoztuk közepet, de az ellenfél is..... csak gránátból 8an haltun 4 itt 4ott, és maradt 1v1....          
- 

deter aktív tag Sziasztok! Tudna nekem valaki egy ma használt cfg -t küldeni? Bár az is jó lenne, ha lenne egy oldal ami naprakész jelenlegi parancsokkal kapcsolatban. Másfél éve nem játszottam, max. havonta egy-két percet, és igen sok minden megváltozott azóta. Köszönöm! üdv_ 
 deter
- 

megint én őstag Nekem már többen is ígérték, hogy megszerkesztik, de sehogy sem jött össze... Így csak youtubon tettem egymás mőgé a fregeket. 
 http://www.youtube.com/watch?v=4KYSjvf2kfc0:16-nál vakon megyek föl a lépcsőn, csak sajnos a sourceTV nem adja vissza. 
- 

nike_ addikt aki esetleg szeretne movie-t csinálni, free demóm van: awp triple: [link] 
- 

qdak addikt kit tisztel7ek meg benned?  fogalmam sincs ki le7sz sw röl ? fogalmam sincs ki le7sz sw röl ?egyedül a kötelező skinekkel volt gondolm am sztem megfelelö a szeró, csak kár h ritkán van igazán csapat játék  célkereszt meg 2 es és 9999 ^^ Kassadin nem vmi szar konfid van aminn a fények le lettek korlátozva ? 
- 

Kassadin addikt Eszméletlen sötét a játék még mindig egyes helyeken, pedig brightness teljesen ki van húzva...Nem lehet valamit tenni ellene? Egyes pályarészek olyan sötétek, hogy semmit sem látok belőlük. 
- 

megint én őstag az az 5ös CK + 1900 scale az kicsi... 
- 

megint én őstag válasz  Kassadin

üzenetére Kassadin

üzenetéreSzerintem jó lett... 
 Nem tudom milyen felbontáson játszol, de ha FullHD akkor ezeket próbáld ki.cl_crosshairscale 1920 
 cl_crosshairalpha 999
 cl_crosshairsize 3
 cl_crosshaircolor 5
 cl_crosshairdot 1
 cl_crosshairusealpha 1
 cl_dynamiccrosshair 1
 cl_crosshaircolor_b 255
 cl_crosshaircolor_g 0
 cl_crosshaircolor_r 255
 cl_crosshairspreadscale 0.1
 cl_crosshairsize 5
 cl_crosshairthickness 1.1
 cl_legacy_crosshair_scale 0
- 

megint én őstag Igen, tudok jobbat. Only war. ENNYI! 
 Ha mégis publik minél highabb legyen, és ne kúrvítsa el a CS lényegét. Azaz: 16 slot only warmapok, és semmiképpen se legyen fegyverkorlát... Ennyi kell se több se kevesebb.Mellesleg 10 perc után ki is akartak dobni, mert sírtak a 16-2es statomra. Inkább leléptem magam, mert ilyen szar nem kell. 
- 

s-men tag válasz  megint én

üzenetére megint én

üzenetéreEz aztán a kultúra...jól megmondtad(írtad)....ezeket általában azok írják akiknek fingja sincs miből áll egy szerver csinálása és fent tartása....  
 Lehet,hogy nagy high vagy....és ennyi..itt ki is fújt... Nem tetszik...izlések és pofonok....  Ha jobbat tudsz hajrá....  
- 

megint én őstag Fuj, ilyen szervert.... Az az abszolút lowcsicska szar gennyis agyonmodolt HÁNYÁS! 
 Élből elkezd egy rakás MP3-at szedni, meg még valami skineket is. Jó, mindegy cancel adtam még egy esélyt neki "cl_downloadfilter none" + "cl_mintmodels 1" hogy ne legyen bugos. Erre még rájött, hogy AWP korlát volt, de nem akárhogy, megveszi a WPt, csak épp el is dobja rögtön. Ezek önmagukban kizáró okok hogy ne járjak egy szerverre, erre még jött csak a meglepetés a szavazás... Tele lowabbnál lowabb gg, és egyéb nyomorvány korcs szarokkal. Ez az a tipikus ultralow agyhalottaknak való csicskaság.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

Archívum 1: [link]
- Microsoft: Windows / Office / Server / Stb.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Valószínű hogy nálam nincs rendben valami a géppel. A szerver konfig miatt rengeteg minden van a gépen +az android mobil konfig miatt is sok mindenbe belenyúltam. Lehet nálam ez okozza a problémát. De az is lehet hogy párunknak változtak a képességei s természet feletti képességeket kaptunk amit ti átlag halandók csak jelenés-ként éltek meg s infarktust kaptok tőle
 Valószínű hogy nálam nincs rendben valami a géppel. A szerver konfig miatt rengeteg minden van a gépen +az android mobil konfig miatt is sok mindenbe belenyúltam. Lehet nálam ez okozza a problémát. De az is lehet hogy párunknak változtak a képességei s természet feletti képességeket kaptunk amit ti átlag halandók csak jelenés-ként éltek meg s infarktust kaptok tőle ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 

összesen 11 kill volt abban a körben , public-on .
 összesen 11 kill volt abban a körben , public-on .

Jön nemsokára a global offensive, azzal majd rákontráznak. Amúgy meg mennék warozni, meg mixelni, csak a sok fos update miatt már kb. lőni sem tudok
 Jön nemsokára a global offensive, azzal majd rákontráznak. Amúgy meg mennék warozni, meg mixelni, csak a sok fos update miatt már kb. lőni sem tudok  

Mennyi idő alatt lehet eljutni, h így lő az ember?
 Mennyi idő alatt lehet eljutni, h így lő az ember?