- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genius007
őstag
Tegnap nektek is " client time out " -ozott a Source ... ?
1 wart nem bírtunk normálisan lejátszani, mert percenként dobálta le az embereket ezzel a hiba üzenettel. (Steam Update sem segített) -
Genius007
őstag
válasz
Csokibácsi #10297 üzenetére
Ja lol, ezt eddig is tudtam, csak nem volt eszembe.
-
Csokibácsi
tag
válasz
Csokibácsi #10295 üzenetére
ok megvan angolra kell állítani a steamet
érdekes -
na **** én **** most lyut "eszembe" a routerem halldoklink
direktbe minden jósry
-
Csokibácsi
tag
hi all!
lenne egy kis problémám.
feltelepítettem a cs:s-t de kidob egy ilyen hibaüzivel
próbáltam a kompatibilitást állítani vistára vagy xpre mert ugye 64bites win7em van
de sajnos nem műxik
vmi ötlet? -
qdak
addikt
ez mi a fene ? :S ezt irja ki mikor beakarok lépni a deadmach szeróra :S
vagyis fél perc után kb :S
IT n meg simán fen tudok lenni pl :S
-
darál0w
Jómunkásember
uuuuudekihaltunk.
tegnap belefutottam egy eddig sosem látott hibába
D2. egyszercsak magátol minden sárga-feket kockás lett. ez általában akkor jön elő, ha letesszük asztalra és vissza. nálam nem jön elő....de most egyszercsak így átváltott...
fsem alt+tab, sem retry nem segített. egész steamet el kellett indítani ujra...
yo ez az 5000es széria ATItol...
-
Uraim! Kérek mindenkit, hogy fejezze be az offolást!
-
apollo12
veterán
heló valaki megmondaná hogy miért fagynak ki a szerók amikor belépek
és miért állítja vissza mindig a css ben a cl_updaterate 100 ról 60ra -
sNORh
addikt
válasz
darál0w #10259 üzenetére
volt már hozzá szerencsém, és kifordult a bele, és szilánkos
pimpinkiiiiin ezt csak ugy eszembejutott
-
Genius007
őstag
Nem hülyeség, ha van egy bika erős notid, valami GTX260-al, meg 2magos Intel Extreme procival, akkor az csodákra képes.
Kell mellé venni egy 22" TFT-t, hogyha haza mész, akkor ledobod az asztalra, rátolod a monitort, és játszol, ha meg mész valahova, akkor ott van a hónod alatt, végszükség esetén a 17" tft-n is ellehet játszani, lásd most én is azzal vagyok.Pl. ez ki****ott jó áron van [link]
Ilyenem lenne, vennék egy tft-t külön, és egy szót sem szólnék. -
Szuperboci
senior tag
igazából csak a képernyő " csuszás " zavar.feltudom hozni valahogy a CRT met,jobb lesz mint régen
-
Genius007
őstag
-
nike_
addikt
válasz
darál0w #10230 üzenetére
bakker, csináltam egy sima minden sallangtól mentes autoexec-et, erre ezt írja ki:
execing autoexec.cfg
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"
Unknown command "{"
Unknown command "}"
Unknown command "}"nem tudod ez mitől van? esetleg valami sortöréses badarság?
-
nike_
addikt
Help!
Hogy tudom beállítani azt, hogy fps_max 101 legyen? Ha átírom a cfg-ben, 1 játékig jó, következő indításnál megint 300. Konzolba beírom, ugyanez. Cfg-ben pedig alapból nincs ilyen meghatározás (fps_max), tehát azt nem tudom módosítani. Nekem kell beírni, de akkor meg elfelejti. Írásvédetté nem akarom tenni a cfg-t, mert akkor macerás módosítani akármit.
Thx
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #10213 üzenetére
ő sem bánta meg, csak pénzt csinál belőle, mert a gépét nemvitték volna el annyiba amennyiért a lapost fogják..
am undorító ez a design.. az előzőt is alig tudtam megszokni, de ez kiéget..
-
GabN73
addikt
válasz
én is akartam,de sokba lett vlna a csere
500Ks laptopot meg nem engedhet meg magának az ember minden nap
-
darál0w
Jómunkásember
válasz
és arrol fogod tolni?
-
Szuperboci
senior tag
mi ez az uj ph design
Én is laptop ra váltottam moon
csak én nem bántam meg
-
GabN73
addikt
visszatérteeeem
-
h.adam.92
őstag
válasz
Genius007 #10208 üzenetére
a ventrilot adtad el?
jah, hát akk csak nálam volt vmi szar, de nem erőltetem, annyira meg nem is vok oda érte, szal hidegenhagy ez a win7. lehet ha még1x feltenném akk minden jo lenne, de eddig az xp nálam messze jobban teljesített, bármely op-hez képest. a tuningal sincs gond, pedig a win7-nél már + fesz kellett ahhoz, amit az xp simán vitt. nah mind1 nem húzom tovább a témát, bebizonyosodott, hogy szerencsétlen vok. ennyi...xd
am ebből a hirdetésből megint box lesz, már érzem
-
daruu
tag
most particionáltam újra a 200 as winyót
cs-t felrakom minden lowra leveszek mert úgy nekem jobb xD erre már nem tetszik neki valami:S
maxplayers set to 32
Heap: 256.00 Mb
Parsed 359 text messages
Couldn't find custom font file 'resource/HL2EP2.ttf'
Couldn't find custom font file 'materials/vgui/fonts/buttons_32.vbf'
execing config_default.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
2 CPUs, Frequency: 3.0 Ghz, Features: GenuineIntel SSE SSE2 MMX RDTSC CMOV FCMOV
execing valve.rc
cpu speed 3005 MHz Intel
4095 MB of system RAM
cpu speed 3005 MHz Intel
4095 MB of system RAM
Not playing a local game.
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfg
Changing resolutions from (1920, 1080) -> (1920, 1080)
Unable to remove e:\games\steam\steamapps\daruu\counter-strike source\cstrike\textwindow_temp.html!
couldn't exec userconfig.cfg
Host_WriteConfiguration: Wrote cfg/config.cfgvalaki ??
-
darál0w
Jómunkásember
-
Üdv! Lenne egy kis problémám a source-szal, hátha már itt valaki belefutott, mert másutt nem igazán találtam megoldást rá. Win7 rc x64-ről és a régi gépemről csere lett win7 x64 home premiumra és az új gépre, amiben egy hd5750 vapor-x van. Namármost ma rászántam magam pár hónap kihagyás és közben folyamatos 1.6-ozás után, hogy újra felteszem a source-t. És horror fogadott. A régi beállításaim mellett (1680*1050 (jó tudom, 19"-on ez durván kicsi pixelméret, de így is mennek a fejesek messziről), minden high,reflect all, 2*aa,4*af), ami egyébként fix 60 fps-en futott a húzott x800gto2-n és a 4670-en is a régi 2magos proci melett 2 giga rammal, az új gépen csúnya beakadásokat és 30-60 fps közötti ugrálást kapok. 1.6-on is ezt csinálta, míg opengl-ről át nem raktam d3d-re, azóta fix 100fps, csakhogy ugye a source eleve d3d és no opengl, szóval nincs ötletem mi a baja, hiába keresgéltem. Játszottam a beállításokkal, de szinte semmit nem segített.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen házat vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- HP notebook topic
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest