Hirdetés
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.

Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nepszter1
addikt
Valaki megtudná adni diamond szerver ipt? köszi
-
nepszter1
addikt
esetleg van ph! source klán?
-
nepszter1
addikt
Invalid Steam key size.
ez wtf?

-
nepszter1
addikt
menjenek a fenébe a valve a francért kell ezt baszogatni tökéletesen ment mindenkinek mindenek erre most várhatunk 1évet hogy jöjjön egy tökéletes frissítés.
Inkább foglalkoznának a Source 2.vel .... -
nepszter1
addikt
5euro a Source

-
nepszter1
addikt
Aki Source SDK val dolgozott az pm me !
-
nepszter1
addikt
Hej , valami olyasmit hallodtam hogy vannak másszínű célkeresztek ? azt hiszem az összes színbe csak tudni kell a parancsát + valami kis progi
-
nepszter1
addikt
Én is csatlakoznék egy teamhez ha lehetséges
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
nepszter1
addikt
egy diamond ip-t kaphatok + pár normális szerver ip-t köszi

-
nepszter1
addikt
Üdv , ismét kaphatnék pár jó pub szerver-t ahol lehetőleg ne only d2 legyen köszi
-
nepszter1
addikt
Valaki tudna mondani értelmes magyar ipket ? lehetőleg ne d2 only legyen
és még él diamond servere vagy már nem ? ha igen akkor ip-t leírnátok -
nepszter1
addikt
tudnátok adni pár normális servet adni lehetőleg ne only dust2, diamond servere ? vagy hogy hívják

-
nepszter1
addikt
ma este game ?
-
nepszter1
addikt
valaki jöhetne
-
nepszter1
addikt
ma GAME ?

-
nepszter1
addikt
ma game ?
de csak este fele olyan 8edzésre megyek + suliba vagy fél 3kor érek haza

-
nepszter1
addikt
télleg a multkorért sorry elment a netem

mod:valahogy ugy

-
nepszter1
addikt
újra itt ,új configal

mod: nekem 1,5 megás netem van és ha pl : szedek 40nel vagy 60nal olyan 20as körüli a ping amugy meg 5os

-
nepszter1
addikt
PH ! cs:s clan van ?
mert szivesen csatlakoznék hozzátok nem vagyok valami profi se lama 
mod: ne máá

-
nepszter1
addikt
-
nepszter1
addikt
75fps-em van folyamatosan szerintem a monitorom miatt van valami parancsa hogy több legyen ?

Új hozzászólás Aktív témák

Archívum 1: [link]
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)