- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nike_
addikt
-
bivalyolo
őstag
válasz
makraipeter1 #10794 üzenetére
hi
cfg-be írd be ezt: mat_aaquality "0" hátha..
-
makraipeter1
tag
Helló mindenki!
Tudna segíteni valaki?
Felvettem az élsimítást (AA) 16X-osra és nem idul el a játék, ha újratelepítem se
Valahol nem lehet átírni? -
nike_
addikt
Nekem a dolgaim:
Tapasztalat: fél év 1.6, 1 év CS:S
Skill: mid- körül alakul általában -
Lmh
őstag
vmi klánocska vagy fixmix engem is érdekelne
4-5 éve tolom, skill: mid, korom : 21 -
g50v
csendes tag
Hali!
Csak nekem nem engedi a steam elindítani a játékot?
Azt írja ki hogy a steam ideiglenesen nem elérhető -
nike_
addikt
Tudtok egy kb. Mid- | Mid skilles klánt ahol van TGF? Nem kell Lan, meg ilyenek, úgyse tudnék elmenni rájuk, de azért a warokat tisztességesen nyerjük.
-
nike_
addikt
Na, most levettem az AA-t, így már kb. 100 körül van, de így meg ugye nem tökéletes a kép.
(kicsit kockásak az élek). Nem baj, majd megszokom.
-
Scyber
csendes tag
Only 1.6
-
nike_
addikt
Az mitől van, hogy eddig volt 130-140 fps-em (fix 100 tehát mindig megvolt), mostanában meg már örülök ha 100-on tudja tartani, inkább 80-90? Nemrég raktam újra a css-t, alig van rajta valami, az oprendszer kb. 3 hónapos.
-
qdak
addikt
video
hello szeretném én is uyg pirosan vagy bánomisén mien szinben látni ahova lövök, csak nem tudom hoyg keressek rá, vki help -
-
xxman
senior tag
szerintetek miert nem indul a source? (runtime errror :S:S )
-
daruu
tag
mi folyik itt kérem?!
-
Lmh
őstag
pár ember nem venne fel steamre?
uj accom van, páran ismernek itt régröl...
anno toltuk a PH! klant Moondoommal, iLLUval, Drillla Killaval, snorhal, Djureeval
mixelgetnék párat, kb meglövömkor:21, 4-5éve tolom 1.6/CSS
acc: claire373 vagy adjátok már meg a tiéteket, akár privibenkösz-i
-
kutga
félisten
-
kutga
félisten
Sziasztok!
A Game-monitorn lévő publikus szerverek közül Mo-on melyikek mennek még ahol jó a társaság és nem csítelnek, illetve hogy lehet ezekre bekerülni (ha egyáltalán vannak)?
Eddig 1.6-ot játszottam, szívesen kipróbálnám a CSS-t is.
-
Az megoldható, hogy gránát választásnál ne hozza fel a menüt, hanem egy gombnyomásra váltogasson az épp nálam lévő gránátok között?
Aliasok használata nélkül kellene. -
shadow7
aktív tag
Üdv..
Ha kell esetleg WARa 1 ember keresetek meg ...xfire név: fareszka
MSN: rapkolyok@hotmail.comNem vagyok pro de de azért tudok
-
Lmh
őstag
ujraraktam az egész tetves windows-t, gondolom ez megoldja a problémát
egyébként, lehet h semmi összefüggés nincs, de akkor ütött be ez a probléma, amikor egy csomo szerót próbálgattam gamemonitor.com-ról
amugy nem találtam vmi jo szerókat :S
plz adjatok néhány pub ip-t
lényeg, h legyenek rajta, jöhet minden féle, majd szelektáloklehet külföldi is
köszi szépen
(jöhet privibe is) -
Lmh
őstag
szevasztok, reggel még müködött a source-om, ma este el akarom inditani: semmi nem jön be még menü elött:
Engine error ablak- PLatform Error: module failed to initialize. leOKézom, majd : hl2.exe - Alkalmazáshiba ablak - A "0x10233e2c cimen található utasitás a "0x0e3aa1a0" memóriacymre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhető el a következö müvelet: read".vkinek ötlet? még nem probáltam ujrarakni meg semmi
teljesen friss problem
elöre is köszi -
satomee
senior tag
válasz
Bence717 #10751 üzenetére
És úgy is marad a gép vagy egy idő után megy rendesen?Ha igen akkor én elősorban valami hőmérséklet parára gyanakodnek.Bár nekem már volt hogy hasonlókat tapasztaltam,és kiderült hogy a vinyóm amin az adott játék volt,badsectoros lett,de csak annál az egy játéknál okozott gondot.
-
Bence717
tag
hali! az a problémám hogy belépek a játékba egy 5-10 percig megy normálisan 20-25ös ping-el aztán gyorsan felmegy 60-ra és elkezdek laggolni és az egész számitógép lelassul nem csak a játék :S elöre is köszi
-
kelekyle
őstag
Steam_Id alapján... ÉN DIo-n ismerek admint SW-n nem ott lowok. Keembo amúgy meg elviselem a dolgokat és nem nonstop hanem gyakorit írtam amúgy meg a szerver cfgt cserélgették gyakran (5cfg/hét team urc) Amúgy nem fogom a CFGre így is "jól" megy
-
-
xxman
senior tag
S.O.S HELP!!
Én cs 1.6 on és sourcon is tolom (steammel) és az a problémám h eddig egy laptopon (3ghz(1mag) 512ram,valami harmatgyenge ati kártya) amin futott mind2 opengl-en mindenen tetszőleges felbontásban most vettem egy gépet 2magon 2,5ghz 2G ram integrált vidikari és b@sz@kszik a Cs mert csak sowtwaren enged legkisebb felbontáson pedig elvbe erősebb a mostani gép.
elképzelhető h csak valami beállitást hagytam ki? -
keembo
tag
válasz
kelekyle #10712 üzenetére
Feldobtad a napomat!
damage-javító cfg, meg nonstop 99 in 1 desertel
Ha tiszta /nem ment át se dobozon, se falon, se más játékoson/ lövéseknél nézem, akkor ilyet sebez a(z) :
-közelre usp/mp5, ha nincs az ellenfeleden sisak, az sebez ilyet
-ak (jó példa d2, t kezdőn pötyögni a kapurést) talán, de 100 in 1-re nekem már lement
-desert messzire sisak ellen sebezhet ilyet, mivel sisak nélkül 190-210 (hasraütés) a fejesEzeket nem bírod elviselni? Csinálj modot a cs:source-hoz, esetleg ajánlok más játékokat, ahol eleve nincsenek számosítva a sebzések, és matekkal fűszerezett anyázások helyett csak szimpla, bajszos-ízes magyar káromkodási rohamokat hallani...
Ha netán véletlenül tényleg létezne ilyen - kétlem - hogy a cfg befolyásolná azt, hogy én majd mennyi dmg-t kapok akkor nagyon tré' szervereken játszol...van többezer, találni köztük jókat.
-
darál0w
Jómunkásember
hélo.
diamond serveren admint ismer vki?
meg esetleg star warson is
mindkét helyről kibannoltak és fogalmam nincs miért
-
birozoli7800
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Akkor szerintem procit cserélünk haver gépébe. Már meg is vettük neki ami egy 2.66-os cerka. Reméljük, hogy így már elfogadható lesz a játék. (fix 50-60 FPS)
-
satomee
senior tag
válasz
birozoli7800 #10732 üzenetére
Összehasonlítás képpen: mostanában volt szerencsém egy 6200LE-vel "játszanom" egy Q6600 proci mellett, 3GB ddr2-vel, és 800x600-ban dx8-ban mindent csutkára levéve pályától függően mindenhol volt min.40-50 fps, volt ahol a 100 is. Ez a kari gyengébb mint a 9600xt(hiába újabb). Ismerősöm 2.4-es Celeronjával és egy 9550es Atival (ami szintén gyengébb mint az xt),512MB ddr1 mellett dx9-ben 30-40 körül volt az átlag fps ha jól emlékszem. Ez a konfig áll talán legközelebb teljesítményben az általad leírthoz. Haver 1.8-as P4+Ati 92xx konfigjával dx9-ben állítása szerint 30-40 között mozog általában.Szóval igaz hogy az 1.7 celka elég karcsú de ha mat_dx 80-at állítasz be és mindent minimumra veszel, ez a 10-20 akkor is kevés egy picit szerintem.
-
kelekyle
őstag
válasz
9600XT se nagy cucc ott azért én a DXből is visszavennék meg az árnyékoló egység is shit volt akkoriban tehát árnyék is lowra de 800x600an 50-60 meg kell hogy legyen
-
A chat üzenetjelzéshez tartozó kattogó hangjelzést ki lehet valahogy lőni?
-
GabN73
addikt
válasz
lehetséges :S
kevés a proci nagyon :S -
birozoli7800
senior tag
Szevasztok!
Szerintetek létezik, hogy egy ilyen géppel 10-20 FPS van? Szerintem minimum kéne lenni vagy 50-60-nak.
Mastonic 9107c+
Intel Celeron 1.7 Ghz
Ati 9600XT 256 MB
512 MB DDR1 RAM -
Erdei88
veterán
válasz
Apophis #10725 üzenetére
Napokban mi is bannoltunk egy Úriembert. Csapattársa jelezte hogy csal, egyikőnk nézte specből. Vicces volt, de hátha csak skill. Majd miután admin parancsal bindeltük és így is lőtt 5 fejest, jött a bann. Majd megnéztünk hogy mi az oldal amit hirdet.
Számomra meglepő volt, hogy elvileg az ott árult cheatet, semmi nem veszi észre!Te nem TF2zöl/tél véletlenül?
-
kelekyle
őstag
válasz
BalaNce87 #10726 üzenetére
Ez igaz csak sajnos felnőtt emberek se tudnak normálisan ember módjára viselkedni most itt én a Star Wars nevű szerverre gondolok ahonnan SW doki naponta kibannol mert lelövöm és nem bír lelőni mert low és adminja van aztán káromkodik egy sort meg biztos csalok és ban... de mindenkivel ezt csinálja. Low az a SW szerver...
-
kelekyle
őstag
Új egerem van azt most szoknom kell de bejön
Am egy Logitech G9...
Tényleg előfrduló neveim (sok van) : Metró vezető ÚR, Metrós, rEa^, HISTORY
-
apollo12
veterán
Heló valaki megmondaná mit lehet tenni hogy ne fagyon ki a szerver amikor belépek
mert ideges itt hogy valamit megveszek és szar
légyszi valaki mondja meg mit tegyek -
Apophis
őstag
Fél év CS kihagyás után sem lehet úgy felmenni magyar szerverre, hogy nem kapjak bant 20 perc alatt az isten tudja miért? Nézzek permanensen magam elé mint valami ütődött, mert különben WH-zok? Szánalmas.
-
Tomekk.
aktív tag
Hello
Tudtok mondani olyan magyar szerókat amikre csak eredeti cs-vel lehet bemenni? -
kelekyle
őstag
Köszi
IgazDe van amikor sok múlik a cfgn most alap gui alap cfgvel toltam de "elromlott"
Remélem ez jó lesz nem nagyon szoktam cfgt cserélni nekem van egy autocfgm keybindekkel meg grafikai beállítások minden lowon csak shadow high + fps_max 111 ja meg nevek
-
kelekyle
őstag
X22 használok többsége német ! én eddig csak 1-2x találkoztam velük...
-
kelekyle
őstag
Na itt olvasgatom a dolgokat mostanába alap CFGvel senkit nem bírok belőni... desert folyamatosan 99in1et ad fejre (majdnem mindegyik szerveren...) tehát rámférne egy cfg vki adott linket... Igen MoonDoom volt még őt ismerem is LMD vagy MDMXen keresztül na mind1... tehát egy jó cfg rám férne pl moondomé csak nem tudtam letölteni... mert a link a communityre dobott vissza.
Xray neked meg minek mixen vagy irc waron ? ha nagyon warozhatnékod van+ xray akkor CB vagy nightcupok (én is utálom mert régen kevesebb FPS lett tőle de nem zavaró inkább annál akinek gyengébb gépe van).
Non-Steam szerverekre meg elvből nem kell felmenni... Jó steames szerverek: Diomond, BB (már nem tudom melyik a sok közül de valamelyik adja csak a hangulat gyér de voice_enable 0 megoldja és löksz magadnak egy kis zenét) pár német szeró nagyon jó és ha tudsz németül akkor elég jól és értelmesen ellehet velük "beszélgetni" -
Genius007
őstag
Mi a Linemaxos war szeronkra már ESL plugint is dobtunk fel, így pl. dxlevel 90felett már felsem engedi az enemy-t.
-
Lmh
őstag
az x22 az gondolom konkrétan wh és mi ez a sv_pure 0?
-
Telomanikus
senior tag
Hát akkor így még viccesebb amikor láccik, hogy csalik az illető és akkor ő olt lle, hogy te láma nézd már meg, hogy eredetis vok...
-
Lmh
őstag
sziasztok! abbol az apropobol néztem be ide, h megkérdezzem, h az eredetisek között elérhető-e ma olyan cheat (wh) amit nem ismer fel a vac és nyugodtan lehet használni.
kapora jött, h pont ez a téma errefeléamikor 3-4 éve sourceoztam kicsit akkor elég tiszta volt a scene, aztán kb 1 éve már full whval tolta kb mindenki. mi mostanság a helyzet (eredetisek között)? mert ha tisztaság lenne, lehet ujra elkezdeném.... de idegeskedni, cheater-anyázásért megvenni, nincs kedvem.
köszi a választ, csocsi -
GabN73
addikt
vegye meg a barátod a játékot.... ez nem egy nc vagy egy nagyobb kupa ahol alap feltétal az xray vagy demo.EZ PCW.
aki csalni akar az erdetin is fog,törtesek 80%a csal.(sok vérpistike)Hogy miért egyszerűbb lelépni? elindítod a progit 1 perc.leléptek,a képek úgy is csak 15 perc múlva lesznek fennt.Aki x22őzik annak van "sreecshot cleaner" vagyis amit csinál az sima lesz,nem látszik(legtöbb cheatban már van)
2: pcwzni akarok akkor minek kéne az neki?!
3: cu @ LAN
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest