- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A source motor hihetetlen módon elsz@rt netkóddal rendelkezik. A régi cs és dod óta eszméletlen változáson ment keresztül. Próbálják a valve-s arcok heggeszteni, de néha 1-1 update csak ront a helyzeten, mint javulna.
Elsősorban a 3 fő netkód paraméterre kelle figyelni. Hogy mik is azok: rate/ cl_updaterate/
cl_cmdrate
Ezeket az értékeket kell nagyjából belőni, mindegyik hihetetlen mértékű változást tud előidézni egy pillanat alatt.
Persze a túlzott félreállítás sem éppen célravezető mert könnyen vonhat kick-et vagy ban-t maga után. (ratehax...)
Hogy mire is kell beállítani ezeket az értékeket?? Az saját netedtől függ, sebesség illetve attól, hogy wi-fi-s vagy normál kábeles.
Szóval az átlagos rate értékek így nézhetnek ki: rate 20000, cl_updaterate 100, cl_cmdrate 100.
Ez egy 1Mbit/s (le) | 256Kbit/s (fel) net kapcsolatra ajánlott. Ha valakinek gyorsabb nettel rendelkezik, akkor az teheti 30k/100/100-ra is a ratejeit. Az update/cmdrate-et nincs értelme 100 fölé emelni. Akinek kisebb net sebessége van annak a 16k/80/80-as rate-eket ajánlom, feltéve ha a szerver / adminok engedik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
válasz
Szuperboci #9395 üzenetére
na ez jóljött.. Q6600-al nekem elég ratyi volt, de most akarok venni Q9550-et, akkor pöpi lesz a cs is alatta
-
válasz
Szuperboci #9395 üzenetére
És az jó lesz?
-
Szuperboci
senior tag
válasz
satomee #9392 üzenetére
csak a mhz számit ennek a szarnak
Én ugy vettem észre az ideális 3.6 ghz. Najó, aki nem teheti meg 3.0 is tökéletes szerintem.
Érezhetően fps növekedés vehető észre már 200 mhz ként is.
Egy magot használ ennek ellenére jobban fut egy Q9450 3.6 ghz en mint egy E8400 4.0 ghz en.Tapasztalat.
A felbontás tökmind1 néha 800x600 ba kevesebb fps van mint 1920x1080 ba.
elvan ez a játék mindenhogy baszva mégis ezzel játszunkBár jan 31 .jön a promod
-
sNORh
addikt
BUÉK
-
satomee
senior tag
Hát jó kérdés.Gondolom a Source motor így lett megírva.Nem tom.De én pl anno mikor 6600ra váltottam 9550-ről,nem nőtt annyival az fps-em mint pl mikor a 3000+os procimat cseréltem 3800x2-re.De kérdezz meg nyugodtan itt bárkit aki régóta játszik és így esetleg többször is cserélhetett vasat a játék alatt,szerintem több példával is tudnák igazolni hogy inkább proci mint vga igényes a game.
Zh:úgy tudom már jött ki rá patch hogy kezelje a 2 magot,nem...? -
sNORh
addikt
Boldog Új Évet Mindwen Kockának... Muuundum aDiszkósiten Rajol elvileg, már kiiszen...
de West nemtom, Meg a többijek meg alszanak.. na mindegy
Csáááá -
TGuru
tag
Milyen VGA-t ajánlotok ehez a játékhoz?Régi AGP foglalatba kellene valamilyen olcsóbb kategóriás,de használható fps-e legyen a játékban
-
KubanitoS
veterán
Hi all!
Ha esetleg valakinek lenne egy felesleges Counter Strike Source guest pass-ja, az dobhatna egy üzinetet!
Köszi srácok!
-
sNORh
addikt
válasz
Csabee. #9379 üzenetére
1. steam->Games->CounterStrike:Source-re jobb klikk-> Properities-> Set Launch Options: ide beírod: -console
így minden indításkor autómatikusan bejön, de ha kilépsz belőle X akkor nemjön elő
de HA:2. csmappád->cfg mappa: config.cfg ird bele : bind "F12" "toggleconsole"
és ezzel ki be tudod kapcsolgatni játékon belül^^
-
Csabee.
nagyúr
Hogy lehet a konzolt előhozni?
-
Franklin
addikt
Sziasztok!
Lehet valahogy a csapatválasztó menüt és a buymenüt kicsire állítani? Mint 1.6-nál, hogy nincsenek képek, csak fegyvernevek?
-
Xelo
addikt
na beszart a kölyök
"[12:34:26] Kristóf: ?
[12:36:45] Kristóf: tudod
[12:36:46] Kristóf: mit
[12:36:48] Kristóf: le vezsek midnent
[12:36:52] Kristóf: csa engem felejcs el rendben?
[12:40:26] Kristóf: igy meg felel?"/win
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9368 üzenetére
hát jahh, tényleg nem
-
Genius007
őstag
válasz
Szuperboci #9368 üzenetére
-
Xelo
addikt
válasz
kurkoaligi #9350 üzenetére
cl_downloadfilter none? és kevesebb smilet légyszives.
más: elindult a klán.. és első probléma meg is szűlte önmagát:
az utsó 2 hírt olvassátok elnem szomorú?
13 éves görény szar
-
Genius007
őstag
Valaki esetleg tudja, hogy, hogy lehet kijátszani a QuakeNET-et?
Alapból max. 20csatira mehetsz fel mIRC-en, QuakeNET-en belül, viszont valami mód biztos van rá, hogy több csatira menjek fel.Valakinek esetleg valami ötlet?
-
-
h.adam.92
őstag
válasz
vagy letöltöd és nem fogja utána ismét letölteni
-
válasz
Ez segíthet:
cl_downloadfilter "nosounds" // "none" Disables all server downloads | "nosounds" Disables pub server sound downloads | "all" Enables all downloads -
válasz
Ez szerver függő,ha olyan szerverre mész be ahol mindenféle zene,meg"HEADSHOT" szöveg van akkor tölteni fog.
A sima alapszervereken nem tölt semmit. -
kurkoaligi
csendes tag
Nekem mindig mikor bele lepek legalabb 2 oran keresztul tolt le egy csomo hujeseget...nem tok jatszani ...mindig tolt eegy csomo ideig..mit csinaljak h annyit ne toltogessen?
-
Genius007
őstag
Valaki játszik 8600GT-vel dxlevel 81 módban?
Eladtam a 9800GT OC eXtreme karit, helyette most 8600GT-t vettem idéglenesen.
Mindenhova beírtam a dxlevel 81-et (max_dxlevel 81), erre hl2.exe hibával kilép.
9800GT alatt pedig tökéletes volt ...Ujra raktam a drivert is, de nem segített, az OS az Vista SP2.
-
Xelo
addikt
5. mi?
ma csinálgattam az oldalt, kuksizzátok meg: HellGear Team
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9333 üzenetére
természetesen elhiszem és nem kérdőjelezem meg. kössz
-
Xelo
addikt
válasz
Szuperboci #9306 üzenetére
akkor valaki bizony lopja a neved. LION WEST <3GIRLS v valami hasonló néven játszott. még mondtam is h cső a Kszeló vagyok PHról "te" meg nem válaszoltál.
szerk: pedig épp valami war szerveződött volna, csak az ellenfél nem ért rá, erre a fake "LION"os gyerek beírta hogy ők szivesen kiállnak. viccelődtem is h azt elhiszemegyébként szervezünk egy új klánt pár haverral, 4 hónapra szeró megvan, webhostingot holnap veszem. CL vagy SL leszek, a név pedig HeG Team
-
h.adam.92
őstag
magyar irc csati
#5on5hu.css
-
h.adam.92
őstag
azért szór neked annyira a desert meg minden mert noclip-el a levegőben vagy. és ha levegőben vagy akkor szór mint az állat... már csak a hátad mögé nem szór a fegyver, (bár lehet h volt már ilyen is xD) szoval lőjj noclipel levegőben aztán kapcsold ki és a földön is próbáld ki. teljesen más lesz...
-
Djuree
félisten
Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Csabee.
nagyúr
Tudtok ajánlani valami egyszerű progit amivel css-hez tudok ilyen egyedi spry-t készíteni ?
Tele szeretném fújkálni a pályát
-
BalaNce87
addikt
A hitbox borzalmas, ez eddig is így volt és nem lesz már kijavítva szar és kész na
Amúgy azért ad be néha fejest ha lábra célzol mert úgye a fegyver össze vissza szór neked meg ellensúlyozni kell egérrel és kicsit lefele húzni hogy felfogd a szórást, persze hülyén jön ki hogy már a lábán van a célkereszt.
-
Genius007
őstag
Mindjárt csinálok egy kis movie-t, ahol 10botot belövök 10x 1hittel.
Nem tudom ti hova lőttök, de én általába ( az esetek többségében ) amikor fejbe lövöm akkor meg is hal. Ha meg nem hal meg akkor én baszom el, mellé lövök kicsit, stb ... stb ...
De lehet én vagyok ennyire Bot, vagy csak szimplán aktív a beépített cheat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Archívum 1: [link]
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- E-roller topik
- Gumi és felni topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest