Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: PC házat cseréltem, avagy tényleg olyan híg-e az olcsó hús leve?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- potyautas: Okos?telefon
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Hali!
Hát nem tudom mit rontottál el de mondjuk én úgy csináltam hogy beállítottam fsb-t 400-ra, ramokat 2,40-en hagytam így 960-on mentek (Kingmax 800), feszültségállítást lapra bíztam és így stabil volt bár orthost nem néztem de majd megnézem később. Everest tesztekben mindenhol az első helyre ugrottam, SuperPI 1M teszt lefutott alig 14 sec alatt. Azért kicseréltettem a ramokat 1066-osokra nehogy azon múljon a gép élete.Ja azt elfelejtettem mondani hogy mindezt egy Ninja hűti passzívan csak egy házventivel és alig ment fel a hőfok idle-ben 35 fölé, terhelve sem volt több 60-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Óra topik
- Jövedelem
- Elden Ring
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Mio Star Coffe One Milk Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest