Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
danntora
tag
Hali!
Hát nem tudom mit rontottál el de mondjuk én úgy csináltam hogy beállítottam fsb-t 400-ra, ramokat 2,40-en hagytam így 960-on mentek (Kingmax 800), feszültségállítást lapra bíztam és így stabil volt bár orthost nem néztem de majd megnézem később. Everest tesztekben mindenhol az első helyre ugrottam, SuperPI 1M teszt lefutott alig 14 sec alatt. Azért kicseréltettem a ramokat 1066-osokra nehogy azon múljon a gép élete.Ja azt elfelejtettem mondani hogy mindezt egy Ninja hűti passzívan csak egy házventivel és alig ment fel a hőfok idle-ben 35 fölé, terhelve sem volt több 60-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mobil flották
- PlayStation 5
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Háztartási gépek
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Spórolós topik
- Törölte az idei asztali csúcsprocesszorát az Intel
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Arany János - Kapcsos könyv
- 27% - MSI MAG 27C6F Monitor! 1920x1080 / 0.5ms / 180Hz / FreeSync
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraGear 45GS95QX-B OLED Monitor! 45" 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest