Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
TomBoy1986
üzenetére
Én meg azt hittem, a Send to DB opció OK. De grat a 2600-hoz, ha 2700-on is megy, akkor nem romlott a kis AMD procik tuningolhatósága a 4200+-omhoz képest (persze, az lehet, hogy ment volna tovább, csak a gyári hűtő nem bírta).
Nem olyan nehéz az, és nem vetlek meg érte. Én sem nagyon, csak most asszem sokra nem mentél volna azzal, ha azt mondom, rögzíts 2 óra TV-műsort.
Amúgy már a rippelés ideje sem rossz teszt.
Mit tudsz tömöríteni 6 órán át egy 4 magossal?
Azért, tudod, én továbbra sem cserélek lassabb órajelű procira. Egyszer tettem kivételt a 4200+-szal a P4-es után, aztán pár hónap múlva már cserélhettem is 6000+-ra, kész ráfizetés volt nekem az AMD, hiába olcsó. +1 évig ez tuti jó lesz (és most az "elavult", olcsó alaplap is jobb, mint a csúcs MSI-AMD anno), addigra meg nem hiszem, hogy olyan drága lenne már egy 3GHz-es QX. 4 mag nekem még mindig nem kell, a jóisten is csak 2-t adott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 9 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Amúgy már a rippelés ideje sem rossz teszt.