- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Sziasztok!
Megvan a gép, de a procit csak 2000Ghz en járatja az alaplap, minden auto n van, semmihez nem nyúltam és a cpuz csak 6*os multiplierrel viszi. BIOSban meg azt írja hogy nyolcszoros, illetve bootnál is azt írja,h 2.66Ghz 333*8
Memóriára azt írja, h 5:6 arányban vannak, ez van autoban. Ezt hogy lehet egy az egyre állítani?
Illetve amit most vettem észre, hogy ugrál a cpuz ban, h egyszer csak 6szoros másik pillanatban már 8 szoros a szorzó.... 1.120Vot ad neki. Ez nem kevés?
Illetve egy olyan kérdésem van, hogy mivel tom figyelni a magok hőmérsékletét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Szendvics a csúcson: teszten a különleges ROG Swift PG27AQWP monitor
- Fotók, videók mobillal
- Autós topik
- Bemutatkoztak a Samsung legújabb fülhallgatói is
- PlayStation 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- World of Tanks - MMO
- Háztartási gépek
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest