Hirdetés
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
katt777
üzenetére
Most kérlekszépen 4*800on megy a kicsike és játszottam cod 4et, hl2t, cs source-t, assassins creedet. Minden maxon semmi akadás... A memóriák 960on mennek(480). Sajnos a 7*500al nem bootolt be nekem
H ezren menjenek a memók. Szerintem kellett vna még feszt adnom a procinak. Csak nem merek mert félek elbaszok valamit
Majd mondjatok értékeket
Mondjuk megmondom őszintén én a chipset hűtését nagyon forrónak éreztem játszás közben, után, meg a memók is melegek voltak eléggé. Szerintetek ez normális? Mert a magok meg max 45 körül vtak a real tempbe.
A vidkarinak 70%on megy a hűtése és sztem 60+ lehet gém közben.
Mondjuk az is igaz, h még lesz két rendszerhűtő venti, egy oldalt egy meg hátul...
Én is akarok egy hyper tx2t!!!!

-
BalaNce87
addikt
egyelőre nem találom amit mondtok... Ahol tom állítani az órajelet meg szorzókat, ott van vmi C.I.A.2 vmi ilyesmi de az disabled re van állítva...
-
BalaNce87
addikt
sajnálom ha hülyeséget kérdeztem
de tök kész vok
Rohantam ma gép után, összeraktam és most itt baszakszik nekem
gainward 88Gt van benne és 100%os ventinél kegyetlen keményen szól a kari
Ha ez magától felrakja majd gém közben azthiszem szarok majd be
-
BalaNce87
addikt
igen én is örülnék neki
Na mindegy ha érted a kérdést akkor plz válaszolj rá
Kicsit hosszú volt a napom G vagy M
Nem mindegy?

Na válaszoljatok plz -
BalaNce87
addikt
válasz
Hurkaleves
üzenetére
Sziasztok!
Megvan a gép, de a procit csak 2000Ghz en járatja az alaplap, minden auto n van, semmihez nem nyúltam és a cpuz csak 6*os multiplierrel viszi. BIOSban meg azt írja hogy nyolcszoros, illetve bootnál is azt írja,h 2.66Ghz 333*8
Memóriára azt írja, h 5:6 arányban vannak, ez van autoban. Ezt hogy lehet egy az egyre állítani?
Illetve amit most vettem észre, hogy ugrál a cpuz ban, h egyszer csak 6szoros másik pillanatban már 8 szoros a szorzó.... 1.120Vot ad neki. Ez nem kevés?
Illetve egy olyan kérdésem van, hogy mivel tom figyelni a magok hőmérsékletét? -
BalaNce87
addikt
Szerintetek a 8*400at vinné alapfeszültségen? Akkor emellett, hogy lehet a memókat 1Ghzre tenni?
-
BalaNce87
addikt
Szevasztok!
Ma fogom átvenni az új masinát és lenne egy két kérdésem. A proci egy wolfdale E 8200es lesz. Nem tudjátok véletlen, hogy alapjáraton mekkora fsb van hozzá rendelve?Illetve milyen szorzó? Elsőre a 333*8 lehet logikus...
Csak mert próbálnám majd húzni kicsit, aztán kíváncsi vok, h mit képes vinni alapfeszültségen, mert egyelőre marad rajta a gyári hűtése. Gyárilag 2.66 ra van belőve, de mondjuk 3at csak viszi alapfeszen. Vagy többet is, ki tudja...
Illetve egy másik kérdés, hogyan tudom megoldani, hogy a 800as ramok mondjuk ezren fussanak mellette? Ha tudtok akkor konkrét setupot mondjatok már, mert még nem vagyok guru a biosban és nem akarok rossz helyen nyúlkálni;)
Előre is köszi skacok!

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2000GB NVMe SSD, 1 év gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
marad 3.2 1:1 ben 800, elég ez így is rájöttem
H ezren menjenek a memók. Szerintem kellett vna még feszt adnom a procinak. Csak nem merek mert félek elbaszok valamit
Majd mondjatok értékeket
de tök kész vok