- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zé_Mester
őstag
válasz
subaruwrc
üzenetére
végre valakinek. korábban gondolkoztam rajta én is hogy jó lenne beírni,de nem tettem, mert a10 újjamat is elátkozták volna ha ilyet beírok.
nem arról van szó valóban hogy lusták vagyunk segíteni, de emberek!!! ha annyit írnak ide egyesek hogy nem megy a tuning, plít help, attól még senki nem lesz okosabb, mivel azt se tudjuk hogy mi az ami épp nem akar menni.
úgyhogy nem ártana akkor a fáradtségot venni és leírni a problémát, nem csak ennyit befirkantani aztán várni a szebb jövőt, mert így nem fog menni.
hsz gyűjtögetésre nagyon jó, mert utána úgyis kell még egyszer írni, amikor megkérdezik hogy mi nem megy, de ha lesz +10 hsz-ed akkor még a gép nem fog egy mhz-el se többet menni, mert még mindig csak arról lesz szó, hogy mi van beállítva, milyen bios....blablabla.
úgyhogy örülök hogy beírtad ide, itt volt az ideje.
polo20 : a kingmax ramok ismertek arról hogy utálják az alacsony időzítéseket, úgyhogy a 4-4-4-12 sztem villámgyorsan felejtős. fesz 1,95V-2,05V között maradhat 1000MHz-ig, de 5-5-5-15-be. gyanus hogy ezért nem megy rendesen. állítsd át, utána sztem mennie kell.
qMAGICq - A ram timing jó.
dehogy jó, így az életbe nem fog szerencsétlennek stabilan menni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Építő/felújító topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Intel I7-7700K / Beszámítás OK!
- Intel Core i3-10105 / i3-10100 / Gold G6400T / garancia / számla
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - R5P 3500U I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs