Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
egyébként nem akarok senkit megbántani mert én is elkezdtem valamikor de kicsit olvassátok már el a kezdő hsz-t amikor ide írtok.állítom sokatoknál nem volt meg és nem tudjátok miről szól ez a topik.segítünk persze ha valami nem megy de haladó szinten nem az alapoktól
van erre is topik amire utaltam de ide az eredményeket kell bepostolni amiket utána kibeszélünk hol lehet javítani rajta még kicsiholni egy két mhz-et.kicsit k@rva dühítő amikor ilyeneket olvasok hogy nem tudom húzni a procim pls help
ez azért húz fel mert ha már ennyit beírtok legalább a tüneteket is be lehetne írni hogy mit csinál a gép mit állítottál és mondjuk hogy milyen cuccaid vannak.azért van a cuccok menüpont az adatlapodon hogy kitöltsd ha már arra lusta vagy hogy leírd mid van legalább tudjak tippelni és elirányítani a megfelelő topikba. ha valakit elküldök egy másik topikba az többnyire nem azért van mert nem akarok segíteni hanem vagy azért mert nem tudok vagy mert baromira nem ide illik a kérdése és szétoffol egy előző beszélgetést.mellesleg az off gomb is hasznos hogy ne kelljen minden ez nem megy az nem megy hsz-t végigolvasni.....
akinek nem inge....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Parfüm topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen SSD-t vegyek?
- VR topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3993, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
van erre is topik amire utaltam de ide az eredményeket kell bepostolni amiket utána kibeszélünk hol lehet javítani rajta még kicsiholni egy két mhz-et.kicsit k@rva dühítő amikor ilyeneket olvasok hogy nem tudom húzni a procim pls help
ez azért húz fel mert ha már ennyit beírtok legalább a tüneteket is be lehetne írni hogy mit csinál a gép mit állítottál és mondjuk hogy milyen cuccaid vannak.azért van a cuccok menüpont az adatlapodon hogy kitöltsd ha már arra lusta vagy hogy leírd mid van legalább tudjak tippelni és elirányítani a megfelelő topikba. ha valakit elküldök egy másik topikba az többnyire nem azért van mert nem akarok segíteni hanem vagy azért mert nem tudok vagy mert baromira nem ide illik a kérdése és szétoffol egy előző beszélgetést.mellesleg az off gomb is hasznos hogy ne kelljen minden ez nem megy az nem megy hsz-t végigolvasni.....