Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Persze...csak sokan nincsenek tisztában 1-2 dologgal...ahogy az Asus-nál sem az Asus volt a hibás 1-2 kondik pukkért, hanem a beszállító/User
, ahogy egy lapnál sokan szídját az integrálthangot egyből később a lap lesz a szar...pedig sok köze nincs hozzá...sajna Én is ebbe a hibába esek (hang alapján ítélkezni)...Én is arra tippelek...kontakt hiba...
Zé_Mester: 4 fázis no meg még jó pár dolog hibádzik a lapról...
Soak: Review szinten se tettem volna bele...sztem akinek futja Quad-ra, annak sztem futja a normális lapra is...P5K, DS3 kat szinte teljesen felejtős Quadhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 8GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T3 Plus 400W
- AKCIÓ! MSI Thin 15 B13UC FHD GAMER notebook - i5 13420H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- 27% - Philips Evnia 27M2N3200S IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 0.5ms / FreeSync
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, ahogy egy lapnál sokan szídját az integrálthangot egyből később a lap lesz a szar...pedig sok köze nincs hozzá...sajna Én is ebbe a hibába esek (hang alapján ítélkezni)...