Hirdetés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- iPhone témaösszefoglaló
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
puttputt
üzenetére
Alakulsz rendesen.
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.X Factor : sajna a tuning nem lineáris, s bizony, vannak üresjáratok.(hiába a plusz fesz, keveset hoz-vagy semmit- a konyhára).Mérlegelned kell. Megér-e annyi plusz feszt az a párszáz MHz Neked vagy sen.(érezhető-e hétköznapi használat közben teljesítménynövekedés)
Szerintem ..1ik sem áll. felesleges kihajtanod. Finomhangolások..Persze, hogy jó dolog, de csodákra ne számíts. Én mindíg "nyersen-durván" nézem a 24/7-es beállítást, hogy álmából kelve is tudja. Utána ha tudom, finomítok rajta, de a fesz-FSB már marad.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom Xianomi Okos kamerák, szoftveres javíttását
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem is, ez a tiszta munka, minden plusz funkció ami nem hoz látványos javulást..hanyagolni kell. Energiakütyüt hagyd ben nyugodtan.