Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Az lenne a problémám, hogy rettentően melegszik a proci átlagfelhasználás mellett is. (Illustrator, 1920x1200 as felbontásban, és egy másik monitoron 1280x1024-ben youtube-ról filmek).
Na most vásároltam egy Cooler Master hővezető pasztát, kitisztítottam az Arctic Freezer 13-as proci hűtőt, és a régi pasztával ellentétben még jobban melegszik. Amúgy az átlaghőmérséklet 21-23 fok között mozog.
Abszolút nem értem mi a gond a proci 62-63 fokon mozog, (AMD Phenom II X4 Black Edition 965) a dobozán 62 fokot írna maxnak. Eddig nem volt ilyen probléma, ezen a nyáron kezdődött. átlagban 3 havonta újrapasztáztam a régi jóval olcsóbb hővezetővel.
Bármilyen tipp jól jönne, mert ennej így hosszú távon nem lesz jó vége.
/Borsószemnyi adagot teszek a proci közepére, és nem kenem szét, hanem hagyom a hűtőt hogy elvégezze ezt a feladatot, így állítólag nem buborékosodik./
Új hozzászólás Aktív témák

- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Új Toshiba notebook-modellek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Viccrovat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 5500 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon RGB Slider 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest