Hirdetés
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- hcl: Könnyű légierő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ebben a topicban feltehettek minden olyan kérdést, amely Cooler Master-rel, CM vagy CM Storm termékkel kapcsolatos, legyen az termék információ, garanciális kérdés vagy akár technikai kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Üdv,
Az lenne a problémám, hogy rettentően melegszik a proci átlagfelhasználás mellett is. (Illustrator, 1920x1200 as felbontásban, és egy másik monitoron 1280x1024-ben youtube-ról filmek).
Na most vásároltam egy Cooler Master hővezető pasztát, kitisztítottam az Arctic Freezer 13-as proci hűtőt, és a régi pasztával ellentétben még jobban melegszik. Amúgy az átlaghőmérséklet 21-23 fok között mozog.
Abszolút nem értem mi a gond a proci 62-63 fokon mozog, (AMD Phenom II X4 Black Edition 965) a dobozán 62 fokot írna maxnak. Eddig nem volt ilyen probléma, ezen a nyáron kezdődött. átlagban 3 havonta újrapasztáztam a régi jóval olcsóbb hővezetővel.
Bármilyen tipp jól jönne, mert ennej így hosszú távon nem lesz jó vége.
/Borsószemnyi adagot teszek a proci közepére, és nem kenem szét, hanem hagyom a hűtőt hogy elvégezze ezt a feladatot, így állítólag nem buborékosodik./
Új hozzászólás Aktív témák

- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Witcher topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Hobby elektronika
- Horgász topik
- LEGO klub
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- OnePlus Nord CE5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Apple iPhone 13 128 GB Pink 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- szinteÚJ! Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 1TB Alcantara 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest