- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Banyasz papa: segitség kérés
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsóbácsi
aktív tag
válasz
Sutty66 #1263 üzenetére
Biztos gyengébbre cserélted..
Télleg..Ha én elvileg erősebb, vagyis nagyobb fordulatu ventire cserélek, de azt egy FanMate-el szabályzom, akkor a saját ,közel teljes sebességén fog pörögni???
Csakmert elötte 1900at pörgött a gyári venti, FanMate-el meg max 1700 körül megy.. -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!!
Szeretnék ventit cserélni a TX2-esemen..
Mekkora ventit nézzek, mármint ugye lyuktávolság végett..
80mm, vagy 92mm-eset??
Köszi!! -
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv!..
Lehet, hogy nem itt kellene kérdezősködnöm, de miért van az Everest szerint időnként akár 15C-foknyi különbség is a CPU és a CPU-Magok közti hőmérsékletek között..egyébként melyik számít a 2 közül??
-
dzsóbácsi
aktív tag
Üdv mindenkinek!!
Hogyan lehetne visszább venni a TX2-es ventijét??..
Nekem kissé gyorsan és zajosan pörög....Asus P5N32 Plus-os lapon van a hűtő..azzal eddig sehogysem tudtam..
Köszi!! -
dzsóbácsi
aktív tag
ÜDV!!..
Azt szeretném kérdezni, hogy ezek a hűtők...a sima és a 2es is...gyárilag pasztázottak?...Csakmert mintha az 1es ne mlenne az...mármint így neten, képeken..Köki a választ..
Új hozzászólás Aktív témák
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest