- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem összerakni az új konfigot és vettem egy Cooler Master Hyper TX2 hűtőt. Nos, ez az ''Easy Installation'' valószínüleg valami félreértés lehet, mert az Asus M2N32-SLi Deluxe alaplapomra keserves kínszenvedés árán tudtam csak ráerőszakolni. Nem tudom, hogy ki használ ilyen hűtőt ezen az alaplapon, de elég rendesen hozzáér az eleje az egyik gyári hűtőbordához, kicsit le is horzsolt belőle. Úgy tettem fel, hogy háttal legyen a memória foglalatoknak, mert úgy egyáltalán nem lehetne beletenni a memóriákat, de mivelhogy a hátulján van egy légterelő, az első két foglalatba szerintem így se fog sikerülni, legalábbis nagyon úgy tűnik. Az alaplap használati utasítása meg azt írja, hogyha 2 memória modult használok, márpedig kettőt fogok, akkor a jobb teljesítmény érdekében az első kettőbe kellene beletenni, nem a hátsó kettőbe. A memóriákat még nem vettem meg, így lehet, hogy az egész alaptalan, de egy régebbit megpróbáltam beletenni az első foglalatba és nem nagyon sikerült. Itt van két kép, levettem a minőségüket, elég rosszak, de remélem a lényeget ki lehet venni belőlük. Szóval a sárga foglalatokat foglalja el a felettük lévő légterelő.
A második kép jobb:
[link]
[link]
Előfordulhat, hogyha megveszem a memóriákat, akkor le kell szedni, előbb belerakni a modulokat, visszatenni és rendben lesz?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Hegesztés topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Turbózd fel géped a jövő RAM-jával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest