Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Üdv!
Azt olvasom, hogy mindenkinek könnyen felment ez a HyperTX2.
De ti hogy raktátok fel 775-re??? Azt olvasom, hogy átlósan kell lenyomni a rögzítőket, ahogy gyári hűtőnél is, de nem tudom eléggé lenyomni, egy idő után vagy kis mozgatásra visszaugrik... hiába erőltetem, nem jó. Már széttörnek az ujjaim kb. Próbáltam zsepivel is, meg mindenhogy, de folyton nem jó...Egyébként valamit nem értek: ezt a hűtőt úgy kell felrakni, hogy a ventije a házba befelé nézzen, nem? Mert vki azt írta az elején, hogy a ventinek a ház háta felé kell néznie..
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- 350.000FT HELYETT! SzinteÚJ Ulefone Armor Pad 5 Ultra PROJEKTOROS KIB. KEMÉNY TABLET!!! 1.8kg
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest