- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Na, igen, anno sok vád érte a C&C-t és a Red Alertet is, hogy "csíkok" harcolnak egymás ellen
És hát ja, a balansz sem volt épp csúcs, bár szerintem a szövetségesekre is rá lehet azért érezni, hiszen az egységeik jóval olcsóbbak és gyorsabbak, mint az oroszok. (akkor van szopó ha körbeveszik a bázist tesla tornyokkal, azok a világ végére is ellőnek, gyorsan töltődnek és egy lövés egy light tank...)A másik topikban (a hírnél) is jeleztem, hogy szerintem a TS-re már kiforrottabb játékmenete lett a szériának, ott talán már engem is kevésbé zavarnának az akkori "ötletek".
Egyébként hiába toltam végig gyerekként a 95-ös C&C-t, az már akkor is rendkívül nehéz játék volt. Rengeteget kellett mikrozgatni az egységekkel, mert a Westwood remekül tervezte meg a pályákat. A ma már egyértelmű hibái (és a Red Alertnek is) leginkább skirmishben ütköznek ki, itt már a pofás grafika ellenére se hiszem hogy túl sok időt ölnék bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
És hát ja, a balansz sem volt épp csúcs, bár szerintem a szövetségesekre is rá lehet azért érezni, hiszen az egységeik jóval olcsóbbak és gyorsabbak, mint az oroszok. (akkor van szopó ha körbeveszik a bázist tesla tornyokkal, azok a világ végére is ellőnek, gyorsan töltődnek és egy lövés egy light tank...)