- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- potyautas: Szomszéd
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Klaus Duran: RCS
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- KISDUCK: Look! There's a Lion, oh my god!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Sajnálom Pol, de totál nincs igazad, és qrvára nem cáfoltam meg semmit.
Standard módban végig kell bírnia a beletankolt benzin mennyiségnek egy futamot. Nézzél már meg egy közvetítést, hogy mikor váltanak a pilóták? Természetesen a leszabályozási fordulatszámnál. Versenysportban ez így van rendjén.
Amúgy meg ha ennyire a program által majdnem tökéletesen szimulált benzinfogyasztásról állítod, hogy jó, a motorfékes szakaszokon miért nem számolja, hogy nincs fogyasztása az autónak? Minden féktávon motorfékkel közlekedik az autó, ahol nyilván való, hogy üzemanyag nem ég el... Szóval ha végig standardon van a keverék, most is azt állítom: KI KELL BÍRJA A VERSENYTÁV VÉGÉIG!DigiXT: igen, nem pontosan fogalmaztam, nyilvánvaló, hogy a 18 000 fordulat az a pont, amikor felfelé kell váltani. 6-8 tizeddel mentem lassabb köröket, mint rendes tempóban.
Rolly: köszönöm!
Motion: köszi a post-ot, és is szeretem, ha "üvölt" a motor 18k környékén, hiszen ezért építik ezeket a szerkezeteket. Melyik pályán mentél? Spa pl azért gyanús nekem, mer sok a hegymenet, lehet azért ég el több benya.
Az én véleményem továbbra is az, hogy nem jól modellezték le az üzemanyag fogyást, emiatt nem tudom a saját tempómat autózni, így nem maradéktalan a játék élménye. Azonos feltételek mellett kellene igazolni vagy cáfolni, amit állítok, nem all assist on-nal.
Új hozzászólás Aktív témák

- Villanyszerelés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Energiaital topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- GL.iNet OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell P3421W - (3440x1440 , PBP/PIP,KVM,USB-C)
- MSI Vanguard SOC RTX 5080 16GB (2 év garancia)
- Gainward 4060Ti Ghost 8GB / 11 Hónap Alza.hu Garancia / Beszámítás OK!
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BONTATLAN Új Iphone 17 256-512GB Minden Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- iking.hu Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB / 512GB használt, szép állapot 82% akku 353 ciklus
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 32GB 1TB 120Hz!!!!!!
- Asus VZ239 23 Full HD Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest