- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Őskoczka
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Sziasztok, engedjétek meg hogy beszámoljak az öt perccel ezelőtt szerzett élményeimről:
Carrier Mód, Sauber, Hard a nehézség, és minden segítség kikapcsolva, kipörgés gátló is.
Practice, Q1, Q2, Q3 megnyerve, jön a verseny, 10 körös lesz, és mivel a lágy gumikkal futottam a jobb időt Q3-ban így azzal kellett kezdenem a versenyt. Megjegyzem már a Q3 2. körében kaptam egy defektet(bal hátsó)...Jön a verseny, első helyről indulok, sikerült is kiautóznom egy kis előnyt, úgy volt tervezve hogy 3 kör a lágyon, és utána 7 a kemény keverékű gumin... ez mind szép és jó...
de a 3. körben a 2. kanyar után jött egy defekt, jobb első kerék, nem tudom miért, nagy nehezen beevickéltem a boxba
és ami feltűnt hogy a defektes kereket sokkal lassabban szedték le! +1
vissza a versenypályára, mindenkit visszaelőzök az 5. körre, de a 8. körben ismét defektet kaptam, most a jobb hátsót érte, de szerencsére volt annyi előnyöm, hogy két kört végig autókázzak defektes kerékkelNormális az ennyi defekt
Mondjuk a rázókat használom szorgosan
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest