- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hold - SW Heritage - Auto üzemmód
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tornas
őstag
Érdekes címke-tuning a Codegen részéről. Sehogy nem akar nekem kijönni az a 420W.
Codegen 420W (Model: 300XX):
[link]
Vajon hogy jön ki itt a 420 W??? Akárhogy számolom a címkén látható max-okat, nekem 259,6 W jön ki. Ha külön-külön minden feszt összeadok, akkor sem jön ki még a 300 W sem.Egy másik 420W-os Codegen (Model:200X1):
[link]
Na, itt már gyakorolhatták a matekot a címkekészítők, mert közeledtünk egy picit a valósághoz. A maximumra nekem kijött már 331,6 W. Külön-külön feszenként összeadva is meg már 377,6 W jött ki.Haladunk-haladunk....Pár év és talán kijön majd az a címkén látható 420W.
Egyértelmű, hogy a címkén hibás (esetleg téves vagy hamis), illetve hibásan számolt értékek vannak feltüntetve és ez nálam már rossz ómen. Hab a tortán, hogy a táp valós teljesítménye a hibátlan címkével sincs összhangban.
Talán sosem volt, kivéve az FSP belsős korai (2001 körüli) és keveset gyártott szériát.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- ASUS ROG Ally
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen SSD-t vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen egeret válasszak?
- Autóhifi
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- OLED monitor topik
- Rövid videón a Titan Quest II
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest