Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddgi
aktív tag
Nekem is volt codagen tápom, és elvegetál, ha nem akarják belőle a névleges teljesítményt kicsikarni. Komoly konfig esetén amikor a Codagen nagytornyot vettem,mert a Codagen házak nagyon szépek!
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fujifilm X
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- 3DMark Vantage eredmények
- droidic: Gmail + MI: na mi van bekapcsolva?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- További aktív témák...
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 1000GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods Max fülpárna, gyári Apple
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
azonnal kiszereltem és eladtam itt a ph-n. Egyébként utóbbi időkben javultak is. Kb a max 75% névleges teljesítmény felvételt kell betartani, és akkor olcsóbb mint pl a KHC, ami szintén max 75%, és még azon kívül egy csomó hibája is van. A KHC bekapcsoláskor 7 - 9 V-os fesz lökést küld az 5V-os ágba, a 12V-os ágban szépen süllyeszti a feszt 10 V irányába, és mégis olyan árban adják, mintha rendes normális táp lenne. A Codagen olcsó, és mégis csak egy normális alsó középkategóriás táp, nem bika géphez.