Új hozzászólás Aktív témák

• djyuri

őstag

válasz kutga #1 üzenetére

Hát ez a konfig,ha nincs túl meleg és nem húzogatod,akkor nem lesz baja nekik úgy egy évig...(persze most a gyári hibáktól eltekintve)
    Ha kezd instabillá válni vagy rájösz valamikor,hogy néha a táp indítja újra a gépet,akkor azonnal csere!!!

Tertósságban nem esküszöm egyik típusra sem (márkára értem)... Itt gödön vagy sz@r az áram,vagy télleg úgy van,ahogy mindjárt mondom:

MI már sok tápot kinyálaztunk,hogy mit bírnak és mit nem...
    Annyit tok mondani,hogy anno 300W-oa codegánnyal kezdtem ezzel a konfiggal,de még mx440-el ,meg 1.7-es cerkával,meg 512rammal,meg két maxtorral,meg nuku ventillátortömeg,meg csak egy combodrive..És kb fél évig bírta..aztán jött egy 400W-as,az is kb eddig...Aztán jöttek kölcsönbe a más márkájú tápok...(chiftec,q-tech,enermax,coolonik)
    Ezek közül egy 400valahány vattos enermax brta elindítani a gépet,de a húzást nem vitte(bár ekkor már 2.5-ös prockó és még két vinyóm volt)...
    A többi kb: 460W-ig be sem kapcsoltak. A q-tech 500Wos széria elvitte a gépemet.. Asszem 9 hónapig most egy 550W-es volt a gépemben,de most hívtam fel az aqua-t,hogy mi a rák van a tápommal a szervyzben és kinyögték végre,hogy náluk is szarakszik és visszaküldték a forgalmazóhoz...
    Most a haverom 650W-osa van nálam,de ez bírja egyenlőre... Bár a redundás tápom nélkül ez sem megy semmire:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD:DDD
    Mondjuk ezen ő nem röhög:DD:DD

Száz szónak is egy a vége!!!!
    Használjad,főleg ha minden garis és ha lesz pénzed,akkor csere valami értelmesebbre... Nem kell a nagy márka,de legyen jó nagy teljesítményű és jó hűtésű (triple fan) és akkor nem lesz gond.....:)

Új hozzászólás Aktív témák