Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3201) Petyus87


Petyus87
aktív tag

Pár napja nekem se megy úgy a játék, ahogy kéne.
Kezdő vagyok, 2 hete játszok.
Szépen eljutottam Aréna 5-ig(king level 6), 1900 kupám volt, aztán most visszaestem 1700-ra és stagnálok.
Hiába jöttem rá jól, hogy úgy kell összeállítani a kártyákat, hogy elixírelőnybe kerüljek (általában egy 3,6-os vagy 3,8-as packkal játszok), a legtöbb esetben 7-es, 8-as de előfordul a 9-es King Level-el rendelkező ellenfél is, és nem csak torony élettartam előnyben vannak, hanem sokkal jobb kártyákkal is rendelkeznek. Pl fagyasztás, egységek felgyorsítása stb stb és ez által hiába kezdek jól, többször is előfordult, hogy megfordították a meccset. Pedig nyitogatom a ládákat rendszeresen. Mit szúrok el?
Pénzt mondjuk nem invesztálok a játékba és nem is akarok.

[ Szerkesztve ]

(#3202) lakisoft válasza Rigby7627 (#3200) üzenetére


lakisoft
veterán

Húzni kell az összes kártyát ennyi a megoldás rá. :Y :R

(#3203) Amur válasza Petyus87 (#3201) üzenetére


Amur
Topikgazda

Várható volt hogy falba ütközöl, mert elértél olyan szintre, ahol nálad erősebb lapokkal vannak a többiek.
Ne frusztráljon, jól játszol, lassan húzd a lapokat, és haladni fogsz.(az elején szándékosan enged gyorsabban a játék), innen már ez a sebesség sajnos..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3204) Amur válasza woryz (#3197) üzenetére


Amur
Topikgazda

mega minion azért jobb mert egyrészt 3 elixir vs 4 , másrészt mind hp mind sebzés tekintetében ott van.
pl. ha le kell szedni egy baloont akkor a baby mire végez vele ment a tornyod is. Területsebzése miatt jó lap, de én golem möggé ajánlom elsősorban, és ott is mega minion melett!
minions is jó amig csak 10-es a megád, de az sebezhetőbb, viszont gyorsabban támad.
NW miért jó: 12-es szinten van nekem,és az elite barbikat akik szintén 12-esek leszedi úgy hogy hajszálnyi hp-ja marad..van sebzés rendesen.(jól kell lerakni, középre csalni őket hogy mindkét torony szedje)
Knight-ot benne hagyhatod amíg nincs más anti tank, de nem az igazi mert lassú. mire leszed egy hogot..
A lapok húzásához challange és clan war.
Challenge a legjobb gem átváltás(elöszőr classicot nyomj, ha stabilan megy ott a 8-10 win, akkor próbáld ki grandon magad.
Clan war chestekben nagyon sok lap van.
A mostani CR 'motorja' lett. Ha a klánod nem jó CW-ben, menj olyanba ahol komolyan veszik.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3205) lakisoft


lakisoft
veterán

Hogyan lehet a játékban felvenni friendeket ha a játékos idja ismert csak? :)

(#3206) Pompi válasza lakisoft (#3205) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Szerintem sehogy. Két féle képpen lehet, vagy eleve facebook ismerősök vagytok, vagy a másik küld egy invite linket és azt elfogadod. Tehát csak az id ismerete alapján szerintem nem lehet.

Feel Good Inc.

(#3207) lakisoft válasza Pompi (#3206) üzenetére


lakisoft
veterán

Okés. Köszi :).

(#3208) Warter válasza Amur (#3204) üzenetére


Warter
őstag

Nincs itt semmifele motor, teljesen kifulladt a jatek. A decemberi "kifestokonyv" update max viccnek volt jo. A war teljesen erdektelen miota tokent se ad joforman. Parszaz aranyert, meg 10-15 gemert nincs ertelme warozni. A Global tour nem rossz, de annyira nem dobja fel az egeszet. Amiota megjott a Brawl Stars a Youtuberek is inkabb azt toljak, meg a jatekosok jo resze is. Ha nem lesz hamarosan valami nagyobb update, akkor megint egy rakat ember abba fogjak hagyni.

(#3209) Tyler Durden válasza Warter (#3208) üzenetére

+1. Gyakorlatilag azt hazudták, hogy dupla token mennyiség lesz, ami egyszerűen kamu. Namost warból jelenleg a semmi ami jön. Legtöbbször pénz, néha gem és még ritkábban token. A kis karakterek már rég kifogytak pl az értelmes legendekből, szal innentől kedve tradelni se nagyon tudnak. A decemberi patch-et totál revampolni kéne, mert ez így hosszú távon semmire nem fog vezetni, csak unalomba fullad az egész. Nálunk már el is kezdődött, 4x főből általában a fele aki warozik. Totál meg is tudom érteni őket, mi a francnak eröltessék meg magukat 2-3k goldért.. Én is kb a wdw-ért csinálom, mert a reward az 1 kalap sz@r.
Globál turnik jók, de abból is a kevésbé skilles játékosoknak nem sok minden jön. Klánunkban megnézve a kezdőbbek, azok 2-3 wineket mennek, az annak megfelelő rewardot kapják, ami nem sok, ellenben kevés. Nyílván aki képes 15+okat menni all the time annak megéri. Szal a war a cr motorja az inkább egy besült mutatvány, én is azon a véleményen vagyok, hogy inkább tegyék rendbe a trade rendszer, illetve a balance-t se ártana kicsit helyrerázni /szvsz vicc, hogy a valkyt megint tápolták, mikor már most is atomdurva lap 4 manáért../

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3210) hhenry


hhenry
őstag

Egy clash royale topik :Y :)
Haza tálaltam

[ Szerkesztve ]

(#3211) Amur válasza Tyler Durden (#3209) üzenetére


Amur
Topikgazda

Én a motorjára nem a waronkénti "zacskót" értettem, hanem a season rewardokat.
Az azért egy legendary liga elsőségért elég combos ládikó, garantált legával, a többi lapról nem is beszélve.
Jelenleg ehhez hasonló reward max a ladder seasonból van, de szerintem a CW megfelelő szint felett többet ad.
A többi részével egyetértek. Token semmi..lenne mit cserélnem, kérnem,adnom, de megállt a dolog, mert már minden tokent elhasználtam, és nem kapok!
Kérdés mennyi energiát akarnék még bele ölni.Lehet hagyják kifulladni, erre ott a kövi "star"

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3212) Tyler Durden válasza Amur (#3211) üzenetére

Legendary liga ilyen hobbi klánnal, mint pl a miénk esélytelen. Goldban libegünk, mert van aki simán legó ligás, van aki meg nem, így esély nincs rá. Nyílván lepattanhatnék, de egyelőre a társaság miatt nem megyek sehova. Ha hagyják kifulladni, akkor részemről egyék meg amit főztek, nekem a brawlstars nem jött be, már nincs is fent a telómon..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3213) Amur válasza Tyler Durden (#3212) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nekem sem jött be, teljesen más stílus. A mai generációnak való, én már öreg vagyok ezekhez a gyermeteg marhaságokhoz..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3214) Petyus87 válasza Amur (#3203) üzenetére


Petyus87
aktív tag

Köszi! :)
Most megint megindultam felfelé, mert kicsit sikerült a paklin is javítani. Jelenleg két 3,5-ös avg elixir csomaggal tolom, mert rájöttem, hogy az Arrows-t ki tudom váltani Barbarian Barrel-el és egyelőre nem is érzem a hátrányát, de az ugráló, szöges öklű behemót(bocs, nem emlékszem a kártya nevére), ellen szinte semmi se jó, alig sebzem. Szerencsére ritkán futok össze olyan játékossal akinek ilyen van.
Egy videóban javasolták, hogy csak azokat a kártyákat érdemes upgradelni, amit használsz is. Szerintem ezért játszok king level 6-osként rendszeresen újabb kártyákkal rendelkező 7-8-as szintű emberkék ellen.
Az amúgy normális, hogy én pl. nem látom az ellenfél pakliját? Telefonról játszok.
A saját kártyáimmal kapcsolatban([link]), ha kapok építő jellegű hozzászólást, azt megköszönöm! :R

(#3215) Warter válasza Amur (#3211) üzenetére


Warter
őstag

Me'g lehetne is igazad, ha mindenki lego ligas lenne, a valosag viszont az, hogy a jatekosok nagyobbik resze inkabb gold/silver ligas. Plusz eleg egy wart lenyomni es kapod a ladat. Es ehhez meg hozza jon, hogy az utolso 3 gold1-es ladambol csak a szemet jott. Ilyen szempontbol a global tourbol sokkal tobb kiszedheto es az legalabb minden heten van kb.

[ Szerkesztve ]

(#3216) Hunmugli válasza Amur (#3213) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nekem sem jött be, pedig Z generációs vagyok (2000 és 2010 közt született). Vannak ebből a műfajból sokkal komolyabb játékok; az irányítás bár rém egyszerű, nekem nem fekszik, stb.

A koncepció egyébként kb ugyanaz, mint az előző 4 komolyabb játék esetében (HD, BB, CoC, CR), csak mást kell csinálni - nem falukat támadsz, vagy másik ember ellen küzdesz, hanem csapatban bohóckodsz harcolsz.

A SC tökélyre fejlesztette a receptjét. Szerintem 2021-ben kiadnak egy újabb játékot, amit megint 4-5 év lesz kimaxolni. Csak ki kell találni egy új játékmechanikát, vagy felrázni egy kicsit egy régit. Lehetne mondjuk valami MC klón, vagy egyéb FPS játék, úgyis haladunk lejjebb, egyre kisebb szintig a nézetekben...

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3217) Hunmugli válasza lakisoft (#3205) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Sehogy, ellenben a játékos ID alapján megkeresheted a neten a profilját, majd megnézheted, melyik klánban van, belépsz, és kész a kapcsolatfelvétel - innen már nem nehéz megoldani egy ismerősnek jelölést akár játékban, akár Facebookon. Itt tudsz keresni tag alapján is.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3218) Amur válasza Hunmugli (#3217) üzenetére


Amur
Topikgazda

Igen van pár ilyen ismert és ismeretlen vándor, aki klánról klánra jár, begyüjti ismerősként a top játékosokat.
Ismerek olyat aki még face-en is felvette őket ismerősnek, nem csak a játékban.
Egyrészt innentől bármikor kihívhatod egy barátságos meccsre, másrészt lehet dicsekedni a "gyüjteménnyel"..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3219) hhenry válasza Tyler Durden (#3212) üzenetére


hhenry
őstag

Hát a brawlstars nekem se jött be

(#3220) Hunmugli válasza Amur (#3218) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Hát engem még nem vette fel egy sem :( :DDD

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3221) Amur válasza Hunmugli (#3220) üzenetére


Amur
Topikgazda

Na majd én felveszlek!
Egyébként az invite friend-re kattintva elég sok lehetőséget feldob amin keresztül kattintható linket küldhetsz.
Mi pl. Discordon szoktuk, de még viberre is kiteszi ha kell.(még a google keep-et is felhozza)
Vagy másolás vágólapra funkció, és beilleszted mondjuk ide!
Küld el privátba és felveszlek. (vagy ha akarod hogy sok barátod legyen jöhet ide is publikusan)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3223) Amur válasza #20749568 (#3222) üzenetére


Amur
Topikgazda

Az új aréna azért kellett hogy a legendary arénát feltolják 4000 trophyra, és onnan induljon a challenger 1 szint.
A tokent pedig beszéltük, átvertek minket rendesen..
challenge-ekből és tournamentekből tudsz tokent jóformán.
Nagykarimmal ucsó 1 hónapban nem kaptam CW zacsekból csak aranyat..
kicsivel 1 epic token jött, pedig mindkettővel letoltam minden CW-t..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3225) Tyler Durden válasza #20749568 (#3224) üzenetére

Nézd vissza, ezt már kitárgyaltuk, gyakorlatilag a trade rendszer egy kalap sz@r. A kisebb karik szívnak, mert rakat tokenjük lesz, ellenben nincs mit adniuk. A nagyobbaknak meg ha nem prók és nem szednek 10+ wineket turnikból, akkor hiába van lapjuk tokenjük nincs. Szal kb a top500-1000 jól járt, a többiek meg szívnak. Thats all folks..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3226) Cry0


Cry0
őstag

sziasztok!
mint kezdőnek (lvl5) aréna 2 és 3 között ingázok mit javasoltok? sajnos 1v1 el meggyúlik a bajom, (lehet gyenge kártyáim vannak) de kb 10 mentből 6-7x vesztek, mit érdemes megfogadnom ?

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#3227) Hunmugli válasza Cry0 (#3226) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Kicsit drága deck és nincs benne spell.

Én betennék a giant helyére egy goblint / azt a skeletonos épületet / skeletonst.

A minipekka helyére egy arrowst / fireballt.

Ha van kedved, valami helyére beteheted a minionst is, mondjuk a hog és a prince lehetőleg maradjon.

Muskétást tanuld meg használni - nagy a hatóköre, ami hasznossá teszi.

Jó tanács: ne költekezz ki azonnal, amint van elég elixir egy lapra - ez gyakori hiba kis szinteken.

Biztos találsz hasznos segítséget; nekem most ennyi fért bele. Sok sikert.

Ui.: ha "felcsusszansz", veszteni fogsz. Igen, 6000en is vesztenek a játékosok - 1 nyer & 1 veszít.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3228) woryz


woryz
senior tag

Kezd rohadtul elegem lenni ebből. :W :
Egyszerűen nem megy, folyamatosan kikapok. Ma vagy 150 meccsből lett meg a crown chest. Nem is beszélve a CW-s ökörségről. Mondjuk érdemben még nem játszottam CW-t, csak a collection day-ig jutunk el, de hogy minek??? Ott is zsinórban bukok... De ott legalább nem csak ma... :W

[ Szerkesztve ]

(#3229) Hunmugli válasza woryz (#3228) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

150 meccs, tegyük fel a hosszabbítások kiegyenlítik a feladásokat, az így akkor 450 perc, ami így kerek 7 és fél óra. 150 meccs az bizony q.rva sok. Szerintem túloztál.

Csak addig játssz a játékkal, amíg élvezed. Ilyen egyszerű :N

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3230) woryz válasza Hunmugli (#3229) üzenetére


woryz
senior tag

Valóban, de véletlen elírás volt. :) 15 meccset akartam írni, az is eléggé bosszantó volt tegnap.

Annyira jó lenne, ha tudnám ezt csinálni... :K Sajnos a tank óta tudom, hogy amikor nem megy, akkor annál jobban akarom hogy menjen, ezért rágörcsölök és egyre kevésbé megy....

(#3231) hhenry válasza Cry0 (#3226) üzenetére


hhenry
őstag

Mindenképpen valami olcsóbb épület a giant helyére pl:goblin hut

(#3232) woryz válasza woryz (#3230) üzenetére


woryz
senior tag

Szerintem most jött el a pillanat, hogy keresek valami másik játékot, lehetőleg offline-t, mert ezekhez az "online" bohóckodásokhoz én már öreg vagyok. :W

(#3233) DVlad válasza woryz (#3232) üzenetére


DVlad
őstag

Bennem is a minap merült fel a gondolat. Hirtelen elkezdtem nagyon rossz játékos lenni, és már képes vagyok 16 bukós sorozatra is. Nem, nem manipulálnak az rng-vel, én tudom. Tök rendben van az is, hogy én 10-es vagyok, de 9-es csapat leszünk, és 12-es ellenfeleket kapunk. :D

(#3234) lakisoft válasza DVlad (#3233) üzenetére


lakisoft
veterán

egy a kulcs - barátom fizess és nyerni fogsz!

(#3235) szabolcs77 válasza woryz (#3232) üzenetére


szabolcs77
tag

bennem nem merült fel az abbahagyás. én limitáltam napi 5 meccsbe a játékot és így élvezem :)

(#3236) redwhite78 válasza woryz (#3232) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Ha megtalaltad az idealis offline-t, kerlek oszd meg az infot velem is! :)

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#3237) DVlad


DVlad
őstag

Urak!
Hogyan lehetséges az, hogy valaki egy bizonyos klán tagja, de ha rámegyek a profiljára, illetve a klánja profiljára, akkor nincsen a tagok közt?

(#3238) woryz


woryz
senior tag

Megint akármit csinálok, csak bukok. Ez a CW meg maga a vicc kategória... 1600 arany, meg ilyenek. Nincsen a Clan Chest jobb volt, főleg, hogy azt tudtuk is rendesen / rendesebben gyűjteni,

(#3239) Hunmugli válasza DVlad (#3237) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ez valami bug, nekem is volt ilyen. Véletlen felvettem valakit, szóval ki akartam rúgni, de nem mutatta a klánban. Talán újratöltés sem segített. Végül pár perc múlva kirúgta valaki más. Nyilván ez valami hiba, talán nem kér újra valami adatot a szervertől a játék, vagy ilyesmi.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3240) Hunmugli válasza woryz (#3238) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

3k [klán]kupától akár 5k arany is jöhet egyetlen cwből, az már döfi. Arany tekintetében jobb, mint a CC. Annyi, hogy a CC konstans jutalmakat adott, itt meg minden cw más és más. Meg frekventáltabban kell játszani, igaz, kicsit kevesebbet.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3241) DVlad válasza Hunmugli (#3239) üzenetére


DVlad
őstag

Csapattársam volt, és meg akartam nézni, hogy milyen klán az, amiben egy ilyen botot megtűrnek. Minimum fura.

(#3242) woryz válasza Hunmugli (#3240) üzenetére


woryz
senior tag

600 aranyat kaptam belőle... CW-k közül ez volt a leggyatrább... Az a 15 gem, amit még kaptam, az se hoz lázba. Most meg a collection day-en folyamatosan kikaptam (mondjuk már meg se lepődök rajta), szóval szerint szák meg a CW-jüket.

(#3243) Seat18 válasza woryz (#3242) üzenetére


Seat18
tag

Jó az. Én gyorsan el szoktam tapsolni emotokra :D

(#3244) woryz válasza Seat18 (#3243) üzenetére


woryz
senior tag

Én ládát nyitottam most belőle. :) Emotot nem vettem még, nem kell. ;)
(kicsit olyan, mint a fortniteban a tánc, jó jó, csak mire? :) )

(#3245) lakisoft válasza woryz (#3244) üzenetére


lakisoft
veterán

Az utóbbi bár napban naponta leszedem úgy felidegessít. Szinte semmi sikerélmény nincs a játékban. :Y

(#3246) woryz válasza lakisoft (#3245) üzenetére


woryz
senior tag

Nekem is ki kell találni valamit, mert mostanában nagyon sokszor van bukó (sokkal többször, mint kb két héttel ezelőttig... )
Csak nem tudom, mit uprgradeljek... :( A kártyáim alacsony szintűek, de egyszerűen nem kapok normális lapokat. A nymvad CW-ben is csak 1000-2000 aranyak jönnek, régen, amíg nem "reformálták" meg, addig legalább lapokat (is) kaptunk a Clan Chestből... :/

(#3247) Hunmugli válasza woryz (#3246) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Hetente kaptad a lapokat, most meg kéthetente............ :W

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3248) woryz válasza Hunmugli (#3247) üzenetére


woryz
senior tag

Lapokat kéthetente? Bocs, ezt most nem értem... :F

(#3249) Hunmugli válasza woryz (#3248) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

"amíg nem "reformálták" meg, addig legalább lapokat (is) kaptunk a Clan Chestből"

Most is van chest CW-n, kéthetente. De cserébe kicsit több a lapja, aranya meg végképp (és a decked lapjain kívül csak az arany számít)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3250) woryz válasza Hunmugli (#3249) üzenetére


woryz
senior tag

Noh, ezt nem tudtam... Mondjuk mink még nem vagyunk túl rég óta a CW-n, eddig csak szaros pár száz aranyat kaptam belőle...

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.