Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3651) Pompi válasza DVlad (#3650) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Kifér ;) :B :K

Feel Good Inc.

(#3652) Mosqu!to válasza DVlad (#3650) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Ennyire nem fejlesztesz semmit vagy már kimaxoltál mindent és csak gyűlik a gold? :D Nekem konkrétan soha nincs egy vasam se, pláne most hogy kell a 4 fullos deck folyamatosan fejlesztek.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#3653) Seat18


Seat18
tag

Úgy, hogy már behúztuk az első helyet

(#3654) Pompi válasza Seat18 (#3653) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ezt értettem elsőre is. Azért is kérdeztem. Mert az 5. hét az előzőekkel ellentétben nem 50 ezerig megy (amit mondjuk mi egy 1 nap és pár óra alatt le szoktunk darálni), hanem 25 ezer után be lehet jutni a Colosseumba és tovább lehet tolni fame pontokért a 7. nap végéig minden nap a négyet, vagy a Colosseumba a dueleket. Itt is vezetünk, el is húztunk valamelyest, de azért hátra van még 3 nap és 9 óra per pillanat.
Szóval az egy dolog, hogy megvan az első hely, de tovább kell(ene) darálni a pontokért, nem tudom olyankor mi van, hogy ha hiába mi értünk be elsőnek, de a gyűjtésben megelőznek.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#3655) DVlad válasza Pompi (#3651) üzenetére


DVlad
őstag

Francba! :D

Mosqu!to
Nem. Csak azokat, amikkel játszom, de még közel sem maxosak. Poison 11-es, és kb. 1 éve 99-en áll, Freeze is pont így. Csak nem adja őket. Egy csomó kártyámból 9000<, 8000< van, de amiket szeretnék azokat nem adja (Poison, Freeze, Balloon, BabyDragon, Witch).
13-as: Fireball, Valky, Wizard, Minion horde, Furnace.
Több, mint 3 éve játszom, nem költöttem rá soha, és nem költöttem el zöldet soha (csak egyszer véletlenül 20-at), abból 5610 van.
Hobbista vagyok, de minden nap játszom. Sajnos a kártyáim az évek alatt nerfelődtek, főleg a Witch, azzal nem is játszom, meg a Baby Dragon is. Az utolsó update óta kiherélt lett a játék rendesen. De ami nagyon rosszul van kitalálva, az szerintem az, hogy a küldetéseknél a torony szinttől függ az automatikus kártyák szintje. Mivel én 10-es vagyok, és rendszeresen 13-assal rak össze, esélyem sincs ezeket megnyerni. Ez nagyon gagyi így, szerintem.

(#3656) Mosqu!to válasza DVlad (#3655) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Klánban játszol vagy solo? Mert egy jobb klánban pikkpakk össze tudod requestelni a hiányzó lapokat, vagy tokennel el tudod cserélni, esetleg daily dealsben meg tudod őket venni.

Én sem költöttem pénzt soha a játékra, 4 éve játszom, viszont 13-as szintű vagyok és 25 kártyám maxos, a többi 12 vagy 11, és kb a kártyáim feléhez megvan a max lapmennyiség, a másik fele pedig 12-es szintre elegendő.
Viszont én költöm a játékbeli pénzt, jelenleg 75k goldom és 213 gemem van, ha van jobb gemes deal akkor el szoktam rá verni, esetleg challengeknél van hogy kiesek és újrakezdéshez költök gemből. Shopból chestet/emoteokat/goldot viszont sose vettem. (najó, ez nem igaz, a 10k aranyért epic chestet ki szoktam nyitni)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#3657) DVlad válasza Mosqu!to (#3656) üzenetére


DVlad
őstag

Igen, tudom. Köszönöm a tanácsot! Szólóban játszom.

(#3658) Seat18 válasza Pompi (#3654) üzenetére


Seat18
tag

Ez igazából biztos. Elég magasan vezetünk

(#3660) DVlad válasza Pompi (#3651) üzenetére


DVlad
őstag

Beigazolódott! :(

(#3661) Pompi válasza DVlad (#3660) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

És ez baj?

Feel Good Inc.

(#3662) DVlad válasza Pompi (#3661) üzenetére


DVlad
őstag

Izgalmasabb lett volna, ha nem. :D

(#3663) Lmh


Lmh
őstag

kuldjetek at nekem, baromira kene fejlesztesre fel misi xD

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#3664) Amur


Amur
Topikgazda

Srácok, clashező csajok:
A Reddit Hungary-ban lazítok most, hosszú ideje küzdünk egy warozó csapat kialakításával, voltunk 40 körül is, de ebből rendszeresen kb. 15-en toltuk. Most untuk meg, kivágtuk az amúgy is inaktív játékosokat(voltak kb. 5-en akik egy hónapja be sem léptek, illetve a nem warozó társaság nagy része is ment, mert többszöri, heteken kereszüli pushra sem reagáltak.
Ez az előtörténet! A lényeg: ha valaki szeret warozni, csatlakozzon, egy igen nagy múltra visszatekintő klánról van szó, akik tudtommal az egyetlen a Reddit által is elismert magyar Reddit klánként indult. (a Reddit Clan System tagja), ez igazából semmi plusz, de mi nem csak odaírtuk hogy Reddit, mert az jól hangzik, hanem végigjártuk az engedélyezési,csatlakozási procedurát!
Tehát ha warozni akarsz és 4000 trophy megvan(az elég alacsony) akkor gyertek.
Be tudtok szimplán lépni open most a klán!
Reddit Hungary

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3665) sisu2


sisu2
tag

Level 12 -es vagyok 4900 kupával ez a nyomorult war mindig 13 as ellen rak be 5300-5400 kupával duelbe meg pláne esélyem sincs :W

(#3666) Amur válasza sisu2 (#3665) üzenetére


Amur
Topikgazda

nekem a kiskarim lvl10, az új war első felvonásában kaptam 12-13mas ellenfeleket vele.
Utolsó frissités óta ez egyre ritkább(gondolom ha nem talál szintközeli ellenfelet éppen),leggyakrabban lvl10-est kapok, ritkábban 11, még ritkábban 12-est.
A paklijaidon finomíts. a lvl12 vs lvl13 önmagában nem gáz, ha ki tudsz állítani 4 olyan paklit, hogy a win kondid mindegyikben magas szintű, és a támagató lapok nagy része sem gáz, akkor simán vered őket. 4 müködő pakli legyen, és kezd el húzni azokat a lapokat is ha komolyan akarsz warozni!
Ha nem most kezdted a CR-t , akkor a korábbi war miatt amúgy húztad a lapokat, tehát feltételezem, nem kell olyan sokat fejleszteni már hozzá!
sokszor idióta paklik is jobbak ha magas szintű lapokból tudod összerakni, mint egy top deck, amihez neked nincsenek húzva a lapok!
Kiskarim egyik deckje pl. olyan lava hound deck, amiben nagy PEKKA is van, mert mindkettőnek jó a szintje. Nem feltétlen játszom ki fullba, de meg tudom lepni az ellent amikor lava hound decket lát, aztán hajrában szétkapom a gólemjét a pekkával. :D
(persze azért alap dolgok stimmeljenek, tehát win kondi, légi, földi egység spell négyes legyen benne bármilyen bolond pakli)

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3667) sisu2 válasza Amur (#3666) üzenetére


sisu2
tag

Köszi . van a 4 pakliban 1 amivel mindig nyerek de tényleg 13 as ellen is a többi meg lutri duel meg nehéz mert ott midig 13 ast ad de van amikor 13 ast kapok van 2-3 db 13 as kártyája a többi meg 9-10 es na azokat sikerül megverni .

(#3668) sisu2


sisu2
tag

Megint az a pakli volt a nyerő már nem sok volt a tornyából nekem ment a skele barrel és mega k. ő meg rakott egy tslát közvetlenül a princess torony mellé mögé meg egy sparkyt és pont volt zap mindkettőt egyszerre zappoltam , tesla szétverve sparky meg nem lőtt és már nyertem is.

(#3669) dragonfx


dragonfx
veterán

én ujrakezdtem megint.
de azaz idegesitő dolog hogy 4-5 win után kötelezően buknod kell látom megmaradt.
nagy nehezen elértem az 5600.de nem megy több.régebben se ment.

azt látom a witchet irtora elxarták.....

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#3671) Mosqu!to válasza Xavius (#3670) üzenetére


Mosqu!to
addikt

Royalosok vagyunk itt páran.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#3673) Mosqu!to


Mosqu!to
addikt

Írj privátot Mushunak (itt van lejjebb kommentje), a többit ő intézi :)

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

(#3675) sisu2


sisu2
tag

Tőlünk most ment át a MacKenzie klánba egy jó játékos de 5600 kupa a feltétel nekem meg sosem lesz annyi.

(#3676) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Sziasztok, én ma abbahagyom a játékot. 20 éves vagyok, öt éve tolom, de ma vége, ideje mást csinálni (igen, mondogatom a járványnak is). Viszlát kedvenc klánom.

Nagyon repetitív játék, az a baj, ennél még a sakk is jobb (szeretek sakkozni). A belefeccölt időről: egyrészt ha nem élvezem, akkor megette a fene, másrészt meg azt írja az oldal, hogy 12 millió arany az "account value", gondolom eddig annyit költöttem fejlesztésekre. És még legalább hatmilliót kéne, és legendarykat is így szoktam vásárolni (már alig 175 hiányzik) a tokenekkel csak 20k arany / db. Lega alatt minden fullon van (de tényleg csurig), vagy már ki is húztam. Most újabb 3 évet játszani egy maxos accountért, pár deckkel, egyszerűen szerintem értelmetlen.

Mondogatták amúgy klántársak, hogy várjam meg az update-et, végül csak a game törlése után néztem meg, ezt jó döntésnek nyilvánítottam, de azt mondom hogy egy fullmaxos accounttal se tudtak volna lekenyerezni :D

Mindegy is. Jó játékot annak aki még bírja :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#3677) Amur válasza Hunmugli (#3676) üzenetére


Amur
Topikgazda

Én sok, és néha egész hosszú szünetekkel bírom már szintén 5 éve.
Az update parasztvakítás, egyetlen hasznos az a chest key, amivel rögtön nyithatsz, illetve a kis könyv amivel rögtön a következő szinthez elég kártyát ad hozzá(kapásból az epic-et használtam el mert egyiket lvl13ra akartam húzni).
Ezek a wildcardok viszont nem sokat érnek a szememben(common az bármilyen common lapként beszámítható stb.., de legalább valamit próbáltak az alapjátékon is tekerni, mert már jó ideje a clan warról szólnak az update-ek, csak az nem fejlődik, hanem egyre rosszabb..)
Én aktivítás tekintetében eléggé visszavettem, nem veszem komolyan.
Amíg szorakoztatt, addig tolom. Mondjuk én négyféle paklival játszom, és folyamatosan variálom, sokszor csak szórakozásból rakok össze egy-egy paklit, és elég jól elvagyok a saját fejlesztésűekkel. Legutóbb egy full saját gólem paklival értem el egyéni rekordot ladderen.
A sakk az azért teljesen más kategória. Az inkább a körökre osztott hexákra hasonlít mit erre a real-time lapgyüjtőgetős fordított tower defense-re.De én is szeretem. Két sakkprogi is van fenn telón.(meg nézem Kasparov master class sorozatát.Tud valamit a fickó..)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3678) Pompi válasza Amur (#3677) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Így van, ez az update megint parasztvakítás. Főleg annak aki 5 éve tolja. Pár nap és meg lesz nekem is az 5 éves badge. OK, pár jó dealre befizettem, és vagy de amióta pedig van pass royale azt rááldozom a játékra, semmi mást. Minden lapom ki van gyűjve 5 darab lega hiányzik, 90 lap maxos. Tehát ezek a wild cardok, book of cardok semmire nem jók. Láda kulcs szintén értéktelen. Ez az új war egy vicc mindenféle szempontból, de csináljuk, mert azon a szinten ahol a klán van muszáj. Kb. ennyi. Ladderen meg elevickélek, de ritkán szórakoztat.

Feel Good Inc.

(#3679) Cry0


Cry0
őstag

Sziasztok! olyan problémám volna hogy amelyik e-mail cimmel regisztreáltam a supercellre az megszünt, van rá lehetőségem valahol hogy a karakteremet átrakjam másik e-mail cimre?

Iphone 15 Pro Max Kék Titán

(#3680) Amur válasza Cry0 (#3679) üzenetére


Amur
Topikgazda

Support, és igazolnod kell valahogy hogy te akarsz másik email címet, nem valaki aki feltörte a tulaj email címét. Ez nálam vásárlásokat igazoló emailekkel történt.
Illetve azt pdf-be kellett konvertálni(a nyugtákat) csak úgy fogadták el..
Ezen kicsit ki is akadtam, mert ők simán emailben küldik, miért kérik vissza pdf-ben..
(lustaság...)
Szóval support első körben!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3681) DVlad


DVlad
őstag

Jó, hogy lett update. A 6 db 13-as kártyám közül az egyik egyből nerfelve lett. :D

(#3682) Roland861010


Roland861010
addikt

Helló,

Vannak ezek a karakterek mi lenne a jó csapat aréna 5-re belőlük.
Két napja játszom csak vele.

[ Szerkesztve ]

(#3683) Amur válasza Roland861010 (#3682) üzenetére


Amur
Topikgazda

szerintem a giant köré építs egy csapatot. Ő lesz a tank, támogató egységnek jó lehet a bomber és a wizard, anti tanknak(amivel az ellenfél toronyra törő egységeit semlegesíted) pedig a prince vagy a mini pekka. levegőben skeli dragon vagy baby dragon, spell pedig fireball, arrows(ha lesz log, akkor cseréld) ezzel meg is van a nyolc.
ha paklikat akarsz keresni akkor azt a deckshop.pro-n tudsz.
Ez pl. giant-es keresésre felhozott deckek:
[link]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3684) Roland861010 válasza Amur (#3683) üzenetére


Roland861010
addikt

Köszi szépen!
Aktívan játsszák még ezt a játékot?

(#3685) Roland861010 válasza Roland861010 (#3684) üzenetére


Roland861010
addikt

Ez tényleg 24 óránként lehet csak nyitni,?

(#3686) Amur válasza Roland861010 (#3685) üzenetére


Amur
Topikgazda

ha nincs Pass-od akkor igen, korlátozva van, de ha közben összegyült hozzá a crown, akkor az idő lejárta után nyithatod, nem vész el az időközben szerzett Crown.
Elöző kérdésre, igen még sokan aktívan tolják.
Mivel több mint öt éves játék, sokan tartanak szünetet, aztán visszatérnek, de ahogy érzékelem, még elég nagy a játékos állomány.(ha nem így lenne elkezdték volna már leépíteni a játékot, de minden jel szerint van még bőven bevételük belőle..)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3687) Chuzzlee803


Chuzzlee803
aktív tag

Mostanában tértem vissza eme drogomhoz, azonban 3800-4000 trófea között keményen megy a szinuszgörbe. Tízes szintű vagyok, 2.6 hogozok, a hog és a log lvl10, a többiek lvl9. Ne erőltessem? Milyen deck válhatna be ebben az eloban? RCLYYC a hestágom (elnézést a névért, 5 éve viccesnek tűnt).
Illetve elérhető valamilyen oktató jellegű tartalom a neten? Mert eddig egy épkézláb magyarázatot nem találtam még a pakli típusokra se nagyon, nem hogy most meta paklikhoz útmutatót :DDD

(#3688) Amur válasza Chuzzlee803 (#3687) üzenetére


Amur
Topikgazda

ha értesz angolul van bőven fenn.
Teljesség igénye nélkül youtuberek akik CR-t tolják:
Surgical Goblin,kukuka91,Orange Juice,Shane
Régen a clasharena.com-on voltak jó deck ismertetők, sajnos megszünt az oldal, mostanában nem volt igényem ilyesmire, már nem a metát keresem hanem én pakolok saját szórakoztatásomra össze deckeket, némelyik elég jól elsül.
Most Pekka deckem van saját, amivel egész jól haladok ladderen is.
de giant és golem deckjeim is vannak.
saját Hog deckem is van, több is. egyik kiskarim hog-lightning, abban is van fantázia,
a nagykarim hog deckje:
hog,log,musketeer,mega minion,goblin cage,fireball,mini pekka,goblins

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#3689) Izland`


Izland`
tag

Eszembe jutott a játék, 1 hét alatt felmentem 6500 kupára 4000 kupáról. 12-15 hónapja nem játszottam.
Szerintem nem sokan játszanak már, mert túl könnyű nyerni.

Ez a nyanya lega először azt hittem ritka gyenge, de egyre inkább úgy gondolom, hogy az egyik legerősebb lap a játékban.

[ Szerkesztve ]

(#3690) andrey. válasza Izland` (#3689) üzenetére


andrey.
csendes tag

Melyik paklival? Ha el szabad kérni.

Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!

(#3691) Izland` válasza andrey. (#3690) üzenetére


Izland`
tag

Persze.

6000 kupáig a Dark Prince volt a pakliban, 6000-től 6500ig a Royal Recruits a boost miatt.
Ha pedig 13-as lesz, akkor ennek a helyére fog bekerülni Goblin Cage, mivel Challengekben igen jól használható volt.

(#3692) andrey. válasza Izland` (#3691) üzenetére


andrey.
csendes tag

Köszi szépen.

Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!

(#3693) zadir1


zadir1
tag

Hali!

Nemrég kezdtem a játékot, aréna 4-en stagnálok ált. egyet nyerek egyet vesztek, nem jutok feljebb.
Milyen jó deck-et tudnátok ajánlani, ill. oldalt, vagy oktatóvideókat?

(#3694) andrey. válasza zadir1 (#3693) üzenetére


andrey.
csendes tag

Szia!

Deck-et pl. lehet [link] [link] [link] ezekről az oldalakról lesni. Jót tenne, ha szintednek megfelelő, illetve ha van ismerős, rokon aki szintén játszik bejutni klánba. Esetleg nincs lehet nézni a szintnek megfelelő klánt. Kártya gyűjtés szempontból jó lehet. Gyorsabban lehet gyűjteni kártyát illetve goldot is.

Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!

(#3695) Izland` válasza zadir1 (#3693) üzenetére


Izland`
tag

Milyen decket használsz?

(#3696) szildavid90


szildavid90
aktív tag

Hali! 3830 kupával keresnék egy jó clánt. :D

(#3697) Lmh


Lmh
őstag

hali! magyarok nyilaiban voltam kb 1 evet. 1 evet kihagytam, nemreg ujrakezdtem. vissza tudnátok invelni?

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#3698) Lmh


Lmh
őstag

Esetleg ha más látja és valami színvonalas, stabil klánba tudna invet küldeni, azt megköszönném. Jelenleg 5500-on vagyok, pass royale-osan és koncentrálok a 4 jó war deck felépítésére.
Wart gyakorlatilag mondhatom, hogy mindig lejátszom. Több év alatt kb 1-2 alkalom volt hogy valami miatt lecsúsztam róla. :R

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#3699) andrey. válasza Lmh (#3698) üzenetére


andrey.
csendes tag

Szia!

Battle Heroes klánba tudlak invelni, ha szeretnéd.

Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!

(#3700) Lmh válasza andrey. (#3699) üzenetére


Lmh
őstag

Jó klán? Hányan játszák le a war meccseket kb?

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.