Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McSzaby
őstag
Sziasztok,
Gyakorló vagyok a szakmában, most tanulgatom, CCNA 2. szemeszterének végénél járok. Az az ötlet kattant be a fejembe, hogy kéne egy öregebb Cisco router, amin itthon is tudok gyakorolni. Tudom, hogy a PT is elég jó, de azért na, nem ugyan az.
Szóval szeretnék egy 8xx szériás routert venni itthonra, mondjuk a 805-st és az lenne a kérdésem hogy a serial portot át tudom-e alakítani valahogy RJ45-sre? Szóval szokványos otthoni modemből RJ45-s kábel be a router Serail 0/0-s portjába Fe 0/0 pedig menne a kis itthoni switchembe. Nos, van erre lehetőség, megoldható? Lehet ilyen kábelt, átalakítót kapni, vagy el vagyok tévedve nagyon? Clock rate és egyebek miatt gondolom nem megoldható, de azért szeretném tudni, hogy van-e rá mód..

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- fém fedlap ! Spin 3 YOGA/2in1 - 14" multitouch, R3, 8 / 256, Radeon Graphics, erős akku +SZLA +GAR
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! iPhone 16 Pro 128GB White Titanium - Apple Gari
- Apple iPhone 17 Pro 256gb - Bontatla, Apple garncia, akár beszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

FecoGee
crok