- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
ENCC passed.
Átmentem, ami nagyon meglepő, mert 99%-ig biztos voltam benne hogy megbuktam. A százalékokat figyelembe véve nem sokon múlt (pontos pontszámot meg már ugye nem közölnek, de majd megnézem a CCIE portálon később mert ott látszik).
A felkészüléshez a Cisco U-t használtam, ami egyébként használható tudást ad a témában. A probléma, hogy a vizsgának köze nincs hozzá, rengeteg SD-WAN policy és routing kérdés van.
Azért tudtam átmenni mert (azon kívül hogy nagy mákom volt) ezekben van pici gyakorlatom annak ellenére, hogy nem erre készültem hanem a cloud-os témákra.
Teljes agylövés van a Cisco-nál az utóbbi időben a vizsgáknál, köze nincs a tananyagnak, blueprint-nek a vizsgához. A Meraki-nál is szívtam a fogam a kérdéseken, de ez… A felénél úgy voltam hogy ez nem lesz meg és az első vizsga amit nem fogok újra megpróbálni mert értelmetlen vele foglalkozni. A DevNet-esen is megbuktam anno de az korrekt vizsga volt és tudtam hogy át lehet menni alapos felkészüléssel, de ez nagy csalódás. Nem ajánlom senkinek. Tele van typoval, pixeles ábrákkal. 300 USD-ért azért ez elkeserítő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Latitude 5550 15.6" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest