Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz
soma314
üzenetére
Remek gondolatok, osztom, kulon pirospont
ezert:"...azért tanuljál, hogy tudjál értsél hozzá. És olyat tanulj ami érdekel, ne olyat, amit pillanatnyilag úgy tűnik megfizetnek. Ha olyat tanulsz, ami érdekel és meg is tanulod, akkor jó leszel benne. Ha jó leszel benne, akkor jó eséllyel többet fogsz keresni vele és boldogabb is leszel, mintha olyat tanultál volna, amiben csak a pénzt láttad."
Eltartott nekem is egy ideig, mire erre rajottem, bar korabban jott volna el ez a pillanat.
Szebben ossze sem foglalhattam volna!
Bar hiszek (vagy kezdek hinni) benne, hogy mindennek megvan az oka, igy ugy velem, a szemelyisegem fejlodesehez kellettek ezek a buktatok, szopoagak, kulonutak, stb, hogy ide elerjek. Es a kaland meg csak most kezdodik! De most mar legalabb vegre olyan temakorben/allasban, ami tenyleg erdekel, amiert kuzdottem majd 2 evig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Automata kávégépek
- Telekom mobilszolgáltatások
- World of Tanks - OFF topic
- Házimozi belépő szinten
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Villanyszerelés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ezert:

FecoGee
crok