- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
stfreddy #14290 üzenetére
köszi a beszámolót!
Én RS vonalon küzdök, szintén INE-s anyagokból készülve. Az RS-nél csak az írásbeli része az IS-IS. A videók alapján nálam nem állt össze a kép a témában. Volt lehetőségem és megnéztem az SP-s IS-IS videókat is. Hát többet vártam...
Nemsokára kellene mennem első labor próbálkozásra és elég sok helyről olvasom, amit te is írtál az SP-re. A diagnosztikán elég könnyű elcsúszni, mert csak 30 perc és elvileg csak 3 ticket, de sok a félrevezető infó.Mostanában a nagy laborokat használom online az INE-nél és több labornál is belefutottam hibás működésbe. Írtam nekik, hogy vajon mi a bibi, ha próbaképpen feltöltetem velük az intit configeket, majd abba belemásolom a workbook-ban megadott megoldást és mégsem működik a dolog. Erre persze kaptam egy udvarias általános levelet, meg egy linket a fórumukhoz, de hetek óta semmi konkrét.
Az is "gond", hogy elég kevés a full / TS labor, DIAG gyakorlat meg talán csak 2 van. Van egy elég terjedelmes TS videorész a bundle-ban, amit megvettem, de ott olyan laborokat tárgzalnak, ami nem betölthető online. A Narbik laborokhoz hasonlóan ugyanis nem 4 hanem 8 switch-et használnak. Ezeknek ugyan megvan az init config-juk, de mire átdolgozom 4 switch-re / GNS3-ra, az sok meló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xbox Ultimate előfizetések
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest