- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
soma314
tag
válasz
Flowtation #14056 üzenetére
"Csináltam wireshark-al két logot, de sajnos nekem az nem mond semmit. Viszont sikerült kétszer is olyat, hogy hirtelen nagyon megugrott a forgalom (?), pillanatokon belül több mint huszonezer (!) sor keletkezett, a mentett fájl 330 Mb lett. Na ezt viszont nem tudom mitől??"
Na ilyen egy tipikus storm!
nézd át a kábelezést nincs-e hurok!
ha ránézel a switch-re a led-ek folyamatosan villognak ilyenkor rajta. egyenként húzd ki a portokból a kábeleket, ha nem szűnik meg az extrem villogás, akkor dugd vissza. Ha megszűnik, akkor azzal a kábellel bontottad a hurkot.privit tudsz irni, de hogy mekkora file-t tudsz küldeni benne azt nem tudom.
De nem is kell.
Megnyitod a file-t Wireshark-ban, a jobb alján kiirja a packet-ek számát a file-ban.
Ezután beirod fellül a csikba: eth.addr == ff:ff:ff:ff:ff:ff ezután a fehér nyil jobb oldalon a sáv végén
Jobb alul pedig ki fogja irni a megjelenitett és az összes packet-et számát, arányát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest