Hirdetés
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FecoGee
Topikgazda
válasz
olloczky
üzenetére
Sajnálom
. Tényleg nagyon közel voltál. Sajnos minden vizsgában van olyan kérdés, amelyet az OCG nem fed le. A hivatalos mondás, hogy a blueprint egy mankó, ami alapján lehet készülni, és a Cisco fenntartja a jogot, hogy más, kapcsolódó témákból is legyen kérdés. Aztán ki tudja, hogy az tesztkérdés vagy sem. Van egy macska-egér harc a Cisco és a dump cégek között, ez is rányomja a bélyegét a tesztekre, és az szívja meg, aki becsületesen, csalás nélkül készül. Sajnos ez ilyen. Múltkor a WITSHOOT vizsgát sima libának éreztem, aztán 10 ponttal mentem át...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó LG OLED G4 55'' (OLED55G48LW) 3 ÉV GARANCIA
- ÚJ Samsung 65" Neo QLED 4K QN90F Vision AI Smart TV (2025) QN70F QN80F QN85F 3év Gar
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM 2év gar
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tényleg nagyon közel voltál. Sajnos minden vizsgában van olyan kérdés, amelyet az OCG nem fed le. A hivatalos mondás, hogy a blueprint egy mankó, ami alapján lehet készülni, és a Cisco fenntartja a jogot, hogy más, kapcsolódó témákból is legyen kérdés. Aztán ki tudja, hogy az tesztkérdés vagy sem. Van egy macska-egér harc a Cisco és a dump cégek között, ez is rányomja a bélyegét a tesztekre, és az szívja meg, aki becsületesen, csalás nélkül készül. Sajnos ez ilyen. Múltkor a WITSHOOT vizsgát sima libának éreztem, aztán 10 ponttal mentem át...
FecoGee
crok