Új hozzászólás Aktív témák

• FeRkE

őstag

válasz kowika87 #12603 üzenetére

De miert nem koltoztok ketten kulon lakasba? Ket fizetesbol mar siman lehet berelni..
    Fene tudja, en nem vettem eszre, hogy ennyire gaz lenne a helyzet. En egyelore jol erzem magam, nekem inkabb az a rossz hogy nincs asszony, es rohadt nehez itt kinn normalis tarsat talalni. En egyenlore nem tervezek hazamenni, nincs kedvem az otthoni sok pesszimista archoz, az eladok is sokkal normalisabbak itt, mint otthon, ugyeket intezni is sokkal konnyebb, meg vannak kenyelmi dolgok, amiket mar megszoktam (pl. Amazon :D ). Ha valami termekkel gondod van, akkor is egyszerubb intezni a dolgokat, otthon csak kinlodas sokszor (pl ciponek ha baja van, elkuldik "szakertohoz" aki megallapitja, hogy te voltal a hibas.. Itt kb szo nelkul adjak vissza a penzt vagy levasarolhatod, ha akarod. Allaskereses is konnyebb itt, otthon rohadtul nem kedveltem, hogy kis tudatlan HR-es csajokkal interjuztam allandoan, akiknek fingja se volt a poziciorol. Azok az interjuim nem is sikerultek altalaban, mig amikor szakmai emberekkel volt interju, akkor felvettek furcsa modon. A politikarol mar nem is beszelve, amig ez a tolvaj banda van kormanyon, addig en biztosan nem megyek haza. Rendes alternativa meg nincs...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés