- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vzsolti1980 #11894 üzenetére
Király helyre sikerült bedolgoznod magad, gratula ( :
A Cisco marketingjéről meg annyit, hogy ők a hálózatok Microsoftja. Pont úgy és pont azt csinálták mint ők.. és látszik is, hisz majd' mindenhol desktopon Windows fut, a rack-ben Cisco teszi a dolgát.. A passziánsz mint játék megvan, hogy miért került be a Windowsba? Hát hogy az emberek játszva tanulják meg használni az egeret.. a drag'n'dropot.. a Cisco meg sokat tolt a dokumentáción, felfuttatta a saját certjeit mint értéket. 1:1 ugyan azt csinálták és azt kell mondjam hogy jól.
Ja, írtad a vim-et.. én spec. nagyon szeretem, nekem nagyon könnyű kezelni, mondjuk lehet forgatom már pár éve és az ujjamban van : D de akinek nem (vagy szeret játszani..) annak ajánom ezt és kis segítségképpen ezt és ezt, Androidra ; ) Jó ha az ember könnyen mozog vi-al.. az minden *nixon lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest