Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
--- Még az új vizsgarendszer előtti információk, majd frissítjük! ---
Gyakran ismételt kérdések
Olvasd el a cikkeket itt.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
válasz
vzsolti1980
üzenetére
Király helyre sikerült bedolgoznod magad, gratula ( :
A Cisco marketingjéről meg annyit, hogy ők a hálózatok Microsoftja. Pont úgy és pont azt csinálták mint ők.. és látszik is, hisz majd' mindenhol desktopon Windows fut, a rack-ben Cisco teszi a dolgát.. A passziánsz mint játék megvan, hogy miért került be a Windowsba? Hát hogy az emberek játszva tanulják meg használni az egeret.. a drag'n'dropot.. a Cisco meg sokat tolt a dokumentáción, felfuttatta a saját certjeit mint értéket. 1:1 ugyan azt csinálták és azt kell mondjam hogy jól.
Ja, írtad a vim-et.. én spec. nagyon szeretem, nekem nagyon könnyű kezelni, mondjuk lehet forgatom már pár éve és az ujjamban van : D de akinek nem (vagy szeret játszani..) annak ajánom ezt és kis segítségképpen ezt és ezt, Androidra ; ) Jó ha az ember könnyen mozog vi-al.. az minden *nixon lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kérlek használd a keresőt, mielőtt kérdezel!
- Olvasd el a téma összefoglalót mielőtt kérdezel!
- A dumpok és a warez tiltott témának számítanak!
- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510 Cougar 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
FecoGee
crok