Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Egyelőre sajna marad a B terv, mindent megpróbáltam, az UPnP be volt kapcsolva, valahogy elveszik valószínűleg a válasz a belső hálózaton...
Itt most melóból pl Chrome alól kér felhasználónevet meg jelszót, aztán nem tölt be semmit... (TotalCommander is csatlakozik, csak listát nem kap)Így tovább olvasgatva, lehet, hogy az a baj, hogy a router azt hiszi, hogy az internet kvázi a 192.168.0.1 (HGW), így elakadnak valahol a szálak -- eszerint az FTP szervernek tudnia kell mi a külső IP - no ezt a routertől szerintem tuti nem kapja meg
Gateway-t megpróbáltam átállítani a HGW IP-jére, azóta nem érem el innen a NAS-t, így majd otthonról tudom folytatni... Lehet pattintok rá OpenWrt-t, hogy megnézzem, azzal fut-e, vagy a dupla NAT fogja meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 700W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő