- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
"Vagyis ha 80 to 80 at dobod a 80 to 80 ra, akkor csak a 80 at továbbítja."
Ezt reméltem hogy így van, de sajnos ez sem vezetett semmi jóra... Mármint hiába csináltam így (80to80 .10-re TCP+UDP), azt meg tovább, nem jutottam semmire.
Tulajdonképpen ezért próbáltam beállítani a fix IP-t, hátha amiatt nem akarja DMZbe rakni sem, meg forwardolni sem a portot. A routeremet egyébként közben kétszer is factory reseteltem, hogy nehogy az legyen a probléma, és DHCP-vel kérek rá címet, így kizárt, hogy fix címre lenne állítva. Ezért próbáltam egyébként más eszközöknek is fix IP-t adni, sikertelenül... A nagybetűket kipróbálom, de félek, hogy ez sem oldja meg a problémát; kicsit olyan, mintha az eszköznek valami problémája lenne a beállítások elfogadásával...Volt rajt egyébként IP Pass Through, de miután beállítottam, a router nem is kapott IP-t, két napig... Olvastam a HUP-on, hogy hard reset után volt, akinek normalizálódott, és kapott IP-t, megcsináltam a hard resetet, el is tűnt az opció...
Korábban mintha már csináltam volna DMZ-t, még a routeren, és úgy emlékszem, hogy amit alapértelmezett elérésbe akarok rakni, annak az IP-jét kell megadni benne... Node, megadtam a router IP-jét (amit a Cisco osztott neki), de mint mondtam, semmi nem változott. Alapvetően mondjuk ezzel a Ciscoval vannak egyéb problémák is, mivel nincs alkalmazás gomb, nem tudom eldönteni, hogy most újra kell-e indítani, hogy valami jó legyen, vagy sem...
Lehet valahogy FW-t frissíteni az eszközön?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Linux Mint
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető ASUS ROG Strix G18 32GB/2TB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest