- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
Sziasztok!
Csomagvaltaskor a regi kabelnetes modemet lecsereltek egy Cisco EPC3925-re.
Probaltam rakotni egy TP-LINK wifi routert, hogy a haz tavolabbi reszeben is normalisan tudjunk netezni, de valamiert nem mukodik. IP-t kap a router, viszont a routerre wifin csatlakozo eszkozok nem kapnak netet (a wifi routerig (192.168.2.1) el tudok menni, de a Cisco modemet (192.168.1.1) mar nem latom).
Mikor a szerelo cserelte, mondta hogy ha akarom hasznalni a regi wifi routert, akkor ne a WAN portjaba dugjam a modem felol jovo kabelt hanem valamelyik LANosba es sima switchkent hasznaljam. Kiprobaltam, igy erdekes modon mukodik is ha kabellel kapcsolom ra a gepet, viszont en wifin szeretnem.
Van valakinek otlete hogy mit/hogyan?MOD: sikerult!
A Cisco felol jovo kabelt nem a WAN hanem az egyik LAN portba dugtam, ugyanarra az IP-tartomanyra konfigoltam a TP-LINKet es beallitottam default GW-nek a Cisco IP-jet, igy mar mukodik
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest