Hirdetés
-
LOGOUT.hu
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz Norbi46 #4875 üzenetére
Szerintem még várni kellene a CCE-vel, mert pl. nálam 16 olyan fájlt jelölt "kockázatosnak", köztük 3-at magas kockázatúnak, amik valamelyik progihoz tartoztak. Pl az Aida, CoreTemp, CPU-Z, HDD Sentinel, XP SP3, stb.
Amikor ezeket karanténba tettem a fenti progik egy része nem is működött!!!
A nem működő progikat újratelepítettem, és láss csodát, a CCE újra kockázatosnak minősítette őket!
Most már nem raktam karanténba őket, hanem öt különböző viruskergetőt engettem a gépre, amik semmit sem találtak
Na most minek/melyiknek higgyek???[ Szerkesztve ]
Műanyag, alumínium és motoros redőnyök, valamint szúnyoghálók készítése, szerelése. www.szaboredony.hu .... "Hobbioldal": www.ezisazis.nhely.hu
-
sz.j
nagyúr
-
sz.j
nagyúr
-
blattida
nagyúr
-
blattida
nagyúr
válasz Norbi46 #4914 üzenetére
Akkor valami nagyon nem stimmel, mert én próbaképp fölraktam a dt lite-ot, telepítés közben mellőztem a shellkód injekció érzékelését a dl lite-ra vonatkozólag, szépen föltelepült, a felugró kéréseket engedélyeztem, az összes modul aktív a cis-ben.
Honnan származik a dt llite telepítője? Legális?
Van más valósidejű védelmi szoftver a gépeden?Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||
-
félisten
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mini-ITX
- DIGI kábel TV
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest