- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
blattida
nagyúr
válasz
Norbi46 #4914 üzenetére
Akkor valami nagyon nem stimmel, mert én próbaképp fölraktam a dt lite-ot, telepítés közben mellőztem a shellkód injekció érzékelését a dl lite-ra vonatkozólag, szépen föltelepült, a felugró kéréseket engedélyeztem, az összes modul aktív a cis-ben.
Honnan származik a dt llite telepítője? Legális?
Van más valósidejű védelmi szoftver a gépeden? -
sz.j
nagyúr
válasz
Norbi46 #4875 üzenetére
Szerintem még várni kellene a CCE-vel, mert pl. nálam 16 olyan fájlt jelölt "kockázatosnak", köztük 3-at magas kockázatúnak, amik valamelyik progihoz tartoztak. Pl az Aida, CoreTemp, CPU-Z, HDD Sentinel, XP SP3, stb.
Amikor ezeket karanténba tettem a fenti progik egy része nem is működött!!!
A nem működő progikat újratelepítettem, és láss csodát, a CCE újra kockázatosnak minősítette őket!
Most már nem raktam karanténba őket, hanem öt különböző viruskergetőt engettem a gépre, amik semmit sem találtak
Na most minek/melyiknek higgyek???
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest