- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
knor82 #10451 üzenetére
Nálam volt köze.Tudom, hogy FAT32 nem kezeli az ADS-eket stb, de attól még az intéző kérdés nélkül engedi átmásolni a fájlokat ADS-ek nélkül. A figyelmeztetést az én esetemben a CIS okozta az általa beleírt "speciális" ADS-ek miatt, amit a Win is érzékelt (szerencsére, különben még most sem tudnék róla). Amint tiltottam a Fájlforrás követést az újabb fájlokra már nem jött semmilyen figyelmeztetés....
A CIS nemcsak ADS nyomkövetőt adott szinte az összes fájlhoz (külső eszközökön is), hanem mindegyiknek átírta a dátumát, szinkronizálásnál is rendesen bekavart. Linkeltem pár fórumot, nem kis felháborodást keltett, akik ezt észrevették. Főleg az, hogy CIS törlés után sem törlődnek ezek a nyomkövetők. Azért ez nem kicsit durva. (már akinek)
Amúgy nyugodtan próbáld ki, ha nem hiszed el.
Évek óta vagyok CIS használó, de most hatalmasat csalódtam benne. Rengeteg idegeskedést okozott mire rájöttem és állíthattam vissza a fájlokat, rendszert, amit lehetett. Tölthettem le újból, mert külső HDD-n a másolatokba is beleírt, amiket többi gépre átmásolva vitt magával.... -
knor82
csendes tag
lehet, hogy nem a cis a hibás, mert más programok futtatásával is baj van. chkdsk-t lefuttattam rendszerindításkor, szerintem talált is hibát és javította is (csodás win8 erről nem tájékoztat, most meg nincs kedvem átnézni x ezer bejegyzést a rendszernaplókban), de nem javul meg, pedig rendszervisszaállítással is kombináltam
úgy tűnik mintha fizikai baja lenne a merevlemeznek de nem nagyon akarom hinni, lévén kb. 1 éves a szerkezet, és más partíciókkal nincs gondja. Szóval csinálok egy teljes újratelepítést formázással egybekötve, hogy rohadna meg.. remélem nem kell merevlemezt vennem.
-
blattida
nagyúr
Ha kiveszed a pipát, akkor az alapértelmezett időtartamig, azaz 120 másodpercig marad fönn az értesítés/riasztás
Fire
Az av nem töröl semmit automatikusan, maximum karanténba helyez, de ehhez úgy kell beállítani, a d+ is maximum blokkol, illetve az auto-sandboxba helyezett alkalmazások is elérhetőek, megvannak, csak vagy korlátozott jogosultságokkal vagy pedig teljesen virtualizált közegben kerülnek futtatásra, semmit sem tüntet el a comodo, szerencsére... -
blattida
nagyúr
Az első felvetésedre: cis-ben nem lesz reklámblokkoló, arra ott van a dragonhoz fejlesztett privalert, ami még fejlesztés alatt van és még sokat fog változni a későbbiekben.
A másodikra: nem lesz olyan szintű beállíthatóság, mivel a comodo sandboxa nem teljesen arra való, mint a sandboxie.
-
blattida
nagyúr
Ez önmagában működik a gépeden, de a felhő alapú besorolás nem megy megfelelően, ez ugyanis nem csak magának a listának a hibája.
Tehát, aki rendesen használná ezt a funkciót, annak ez a megoldás nem megoldás, de az kétségtelen, hogy a semminél több.
A linket lehagytad: tvl
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- BMW topik
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Medence topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- DELL T40 EMC Szerver
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged