- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Adonimus: 1,5 hónapja dohányzás nélkül. E-cigi a megoldás!
- BMWFan: Akasztófa
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
Köszönöm a visszajelzést.
blattida: Köszi, átolvastam és már korábban is próbáltam a leíráshoz hasonlóan eltávolítani, azaz Revo-val.
Most még beiktattam a CIS eltávolítót is, CCleaner, Temp törlések, de úgy néz ki nem a maradványokkal van gond. Elindítom a CIS 8 telepítőt (2 félét is, installer és installer_6100_08.exe). Elindul, az Extarcting (kibontás) végigmegy és ennyi, nem kezdi el telepíteni. Nem ír ki semmi hibát. Ilyen esettel még nem találkoztam.Ezt csak a CIS 8 telepítővel csinálja, bármelyik korábbi verzió simán megy.
Találtam valakit, akinél pontosan ez volt a hiba szintén xp-n.
Neki végül segített az exe fájl külön kibontása, de nekem nem.
Úgy néz ki a rendszer nem tetszik neki és talán Win 7 alatt nem lesz ilyen gondja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest