Hirdetés
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
válasz
t72killer
üzenetére
3 dolog jutott hirtelen eszembe:
1) Shared Space-be tenni a fájlt, amit ellenörizni akarsz
2) a KIOSKban futtatni a Trustportot.
Ezekhez leírás: [link]
Gondolom te nem ezt szeretnéd, hanem hogy a Trustport automatikusan KIOSKban is keressen. Ahhoz pedig a Comodoban az engedélyek között néznék szét, hátha van valami, ami a Sandboxra szól. Itt írtam, hogy az MBAMnak hogy lehet adni engedélyt, hogy a CIS-hez, (ami védett terület), hozzáférjen.
Sajnos ezek közül egyik dolgot se próbáltam ki erre a célra, ugyhogy nem biztos, hogy bármelyik is müködni fog, és most nincs is fent a Comodo egyik gépemen sem, hogy kipróbáljam, de így hirtelen ezek jutottak eszembe.
Érdemes lenne szétnézni a Comodo hivatalos forumán, hátha találsz konkrét megoldást.
Szerk.: Még blattida kolega hsz-ét érdemes megvárni, hátha tud erre is valami okosságot

Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Apple Thunderbolt Display (picit beégős!)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Új Steelseries Arctis Nova pro vezetékes gamer fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi