- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8411 üzenetére
Biztonságosra van állítva. Proactive Security és minden alapbeállításon.(kivéve Auto sandbox Nem megbízhatón)
Olyan programokra kérdezett a HIPS már nem először, amikre az 5-ös verzióban nem szokott. Ilyen volt tegnap a HitmanPro és nem csak az indítófájlra kérdezett, hanem
még kb 6 féle folyamatra, hogy mi mihez akar hozzáférni. Az első pár kérdésnél még engedélyeztem és kértem jegyezze meg. Utána inkább kitöröltem a HIPS-ben a Hitman-re vonatkozó szabályokat, hogy a köv. indításnál az első kérdésnél már a megbízható alkalmazást válasszam, de többszöri indítás után sem kérdezett újra.
Valóban úgy viselkedik, mintha paranoidra lenne állítva.Most nézem egy másik gépen, amit még nem használok, Tanulón hagytam, durván sok program került a HIPS szabályokba. CCleaner, TC, Touchpad kezelő, Sandboxie, Firefox, Win rendszerfájlok stb...ezekhez mind Egyéni szabályt hozott létre. Ennyire más lenne 6-ban a HIPS, mint az 5-ben ? Ott is Biztonságosra van állítva és egyedül a Netlimiter-hez látok Egyedi szabályt 3 év alatt, a többi mind a Win rendszeralkalmazás, frissítő és a CIS.
Eddig jól kiigazodtam a CIS beállításokon, de most összezavarodtam.Tényleg jobb lenne, ha nem akarnám megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPad topik
- 3D nyomtatás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Medence topik
- Hobby rádiós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- SSD kibeszélő
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest