- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #8411 üzenetére
Biztonságosra van állítva. Proactive Security és minden alapbeállításon.(kivéve Auto sandbox Nem megbízhatón)
Olyan programokra kérdezett a HIPS már nem először, amikre az 5-ös verzióban nem szokott. Ilyen volt tegnap a HitmanPro és nem csak az indítófájlra kérdezett, hanem
még kb 6 féle folyamatra, hogy mi mihez akar hozzáférni. Az első pár kérdésnél még engedélyeztem és kértem jegyezze meg. Utána inkább kitöröltem a HIPS-ben a Hitman-re vonatkozó szabályokat, hogy a köv. indításnál az első kérdésnél már a megbízható alkalmazást válasszam, de többszöri indítás után sem kérdezett újra.
Valóban úgy viselkedik, mintha paranoidra lenne állítva.Most nézem egy másik gépen, amit még nem használok, Tanulón hagytam, durván sok program került a HIPS szabályokba. CCleaner, TC, Touchpad kezelő, Sandboxie, Firefox, Win rendszerfájlok stb...ezekhez mind Egyéni szabályt hozott létre. Ennyire más lenne 6-ban a HIPS, mint az 5-ben ? Ott is Biztonságosra van állítva és egyedül a Netlimiter-hez látok Egyedi szabályt 3 év alatt, a többi mind a Win rendszeralkalmazás, frissítő és a CIS.
Eddig jól kiigazodtam a CIS beállításokon, de most összezavarodtam.Tényleg jobb lenne, ha nem akarnám megérteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest