Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ancsan
csendes tag
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni! Feltelepítettem A Comodo Internet Security 6.2 Programot és egyszerűen nem tudom normálisan frissíteni! Azt csinálja hogy elindítom a frissítést letölt pár megát és kiírja hogy letöltés sikertelen de ha újra indítom hozzá adódik az előző letöltéshez ezzel a megoldással 13:00 órától 18:00 óráig lejött 110,83Mb! Van amikor még dobja NSIS hiba üzenetet is. Na most letöltöttem Malwarebytes Anti-Malware programot mert ezt javasolták ezzel ellenőrizzem nincs e vírus a gépen nem talált semmit.
Mi lehet a hiba Driverek után telepítettem a COMODO oldaláról, csak a COMODO telepítése előtt dogtam be az Internet kábelt. Két hette még a COMODO hibátlanul működött csak újra raktam a gépet!
Most viszont szívat ezerrel!
Valaki valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Pánik a memóriapiacon
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Léghűtés topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.17.)
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600X 32GB DDR5 512GB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS NZXT 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi