- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beren
aktív tag
Ha már senki, akkor legalább én...
Szóval az első kérdésre - az ATI driver telepítése után eltűnő összes szabály - nem leltem választ. Ez még idegesít egy kissé...
A második probléma nagy eséllyel amiatt lehet, hogy mégsem egészen ugyanazt a Comodo 5-öt tettem vissza, amit előtte használtam. Most feltettem egy 5.10-est, ezzel nincs ilyen ilyen gond. Nem akarok hülyeséget mondani, de nekem úgy tűnik, hogy az 5.12 valamiért a tűzfal esetén is megbízhatónak veszi a D+-ban megbízhatónak jelölt fájlokat, szoftvereket. Az 5.10-es nem, itt a tűzfalon egyedi házirend módban csak az megy át, amit engedek.
Érdekes módon a harmadik probléma, a hibernálás utáni fagyás is megoldódott a régebbi verzióval.
Szóval most minden oké, köszönöm, jól vagyok...
Beren
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman N4 Chieftec 400W
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest