- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #7412 üzenetére
Hello!
Sajnos nálam is előjött az a jelenség, hogy sandboxba helyezéskor nem értesített. Pedig biztosan kellett volna és 100% hogy nem csak lecsúsztam róla. Szóval ez nem egyedi hiba.
Ja és még az ötös verzióhoz: nem tudom miért, bizonyos esetekben (telepítés után) az antivírus ha kártevőt talál nem értesít abban az esetben, ha beállítom, hogy ne mutasson riasztást. Na most ezen mondat alapján aki nem ismeri a CIS-t biztosan hülyének néz, de ebben az esetben a jobb alsó sarokban szokott egy sandboxos értesítéshez hasonló kis ablakot feldobni, hogy XY kártevőt karanténozott. Az én gépemen és szüleimén is előfordult, aztán az opció ki és visszakapcsolásával megoldódott. Viszont a szomszédomék gépére is CIS került pár nappal ezelőtt és hiába csináltam bármit, náluk a hiba maradt. Így kikapcsoltam ezt a funkciót, annak ellenére, hogy mindent úgy akartam, hogy helyettük döntsön a CIS, így nekik kell majd az irtásra kattintani. Ez ismert bug egyébként? Bár már nyilván nem fogják javítani.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Apple Watch
- 3D nyomtatás
- Spórolós topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Videó stream letöltése
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardverkemping június végén
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest