- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Tutti Georg: A Microsoft 2025. augusztusi biztonsági frissítései hibásak
-
LOGOUT
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
válasz
blattida #4572 üzenetére
okay, próbálom figyelni ,milyen műveletnél naplózza. lehet h olyankor a cmdagent.exe ragad be.olvastam róla és nálam is volt olyan pl az Eseményeknél rányomtam a Több...gombra és fél percig 100%os lett a CPU használata,majd csak azután jelent meg a Napló nézőke.
még alig írtam le és már látom is. megnyitottam a Windows intézőt , majd ott egy mappát ,ahol elég sok fotó van /miniatűr nézetben/ ,amíg azokat töltötte be, akkor az explorer.exe cpu használat majdnem 100% lett és a Defense+ naplóban meg is jelent 2 db memória hozzáféréses bejegyzés. tegnap is abban a mappában nézegettem képeket XnView-el, amikor az a sok jelzés volt egymás után. sztem a miniatűr képek megjelenítése terheli le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új, csak kipróbált Philips 41,5" / 105.5cm 4K OLED 138Hz 98% DCI-P3 0.1ms
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest